reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

No chyba, żeby np jakiś sportowy mieć, ale w takich znowu biust wygląda różnie.
Widziałam na allegro takie do karmienia w przyzwoitych cenach, więc źle nie jest myślę.

reklama
Jeszcze nie, czekam na odp właśnie, czy są długie, bo na niektórych fotkach są długie, na niektórych rybaczki, w tytule aukcji rybaczki, a w opisie długie:eek:

własnie dlatego zgłupiałam, fajne te gatki ale musiałabym na kimś zobaczyć jak leżą bo z nimi różnie bywa, boje się żeby nie były za długie i właśnie o tyłek :-p

Ja zaryzykuje i kupię jedne i zobaczymy. Ja mam wielki tyłek, ponad 110 chyba w obwodzie już, więc jeśli na mnie będą opięte, to na Ciebie luźne. A, mam 168, więc sobie do mojego wzrostu porównasz;-)
A z tym, czy będą opięte - mam czarne alladynki rybaczki i się super do mojej figury same ułożyły i są luźne i idealne - a też rozmiar uni.

Ja polecam do karmienia staniki Alles. Miałam dwa i byłam bardzo zadowolona. Nie były takie miękkie, jak niektóre staniki do karmienia i bardzo fajnie trzymały biust. I wyglądały, jak normalne staniki, a nie worki na ziemniaki :-D

domi czy te staniki można kupić w tradycyjnym sklepie? Wyglądają fajnie, ale wolałabym przymierzyć.
Ja do tej pory kupowałem w mother care takie zwykle bawełniane, do karmienia oczywiście.

Mi też się te alles podobają ale ja mam taki problem, że dopiero w ciąży łapie się na rozmiar A/B:-D
Więc też wolałabym przymierzyć i ewentualne pokombinować z obwodem.

Ja tez stawiam na Alles Mama. Przy Córencji sie meczylam ze zwykłym stanikiem, bo jakos na Alles nie trafiłam, a w żadnym sklepie nie widziałam mojego rozmiaru - karmniki z obwodem pod biustem poniżej 75 to widok niespotykany :confused2:
Teraz juz jeden karmniki mam - kupiłam do chodzenia teraz. Nosi sie jak normalny.

Aha! I we Wrocławiu maja te staniki w Askocie, wiec moze w Warszawce tez w jakimś molochu z rzeczami dla dzieci beda?

reklama
Myślę, że właśnie w takich sklepach z akcesoriami dla maluchów trzeba ich szukać. Ja pierwszy kupiłam w takim właśnie małym sklepiku koło mnie (niestety go zlikwidowali), drugi zamówiłam sobie w takim samym rozmiarze przez internet. Niestety nie wiem gdzie w Wawie można je teraz dostać

Do góry