reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

Witajcie drogie koleżanki!
Zapraszam Was na swoje aukcjE! Mam sliczne ubrania z Motherhood,ciążowe,jak nowe...większość ciąży przelezałam,wiec ubrania są w stanie wręcz idealnym...

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mam sliczne zabawki,ubranka i buciki

Dla Was - Koleżanek z BB - udzielam rabatu 5% na WSZYSTKO!!!!
Juz wiele z Was u mnie kupiło,moge dac namiary to sie zapytacie czy są zadowolone:)

Zapraszam!

reklama
Chrobek, napisz później, jak się nosi, bo muszę coś podobnego (i tych samych gabarytów) kupić - a takie rozmiary ciężko tanie dostać, niestety. W F&F rozmiarówka kończy się niestety na G, a ja też już większy potrzebuję.

Dziś H jak Halina, pod koniec Z jak Zajebisty cyc;) Jedziemy na jednym wózku kochana, gabaryt ten sam!:-D

Agata ponosze kilka dni i dam znac, poki co to najbardziej mi sie grube ramiaczka podobaja, nie pija w ramiona:-)

reklama
Ewcik....duuuuuze :p ja doszłam juz do E/F... Z małego C haha na po porodzie narazie nastawiam sie na coś sportowego bez fiszbin i sobie przerobie na takie do karmienia (tasiemka + haczyk i pentelka)
Oglądałam juz staniki do karmienia ale one wszystkie takie cienkie sa ze raczej nr bedą trzymały mi biustu gdzie trzeba a jak maja mi wisieć do pasa to sry ale nie będę kupować takiego stanika

Do góry