reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

reklama
Widzę, że już na dobre rozkręciłyśmy się z zakupami:-)
Ja znowu popełniłam kilka szmatek dla malucha, dla siebie ostatnio nic (no, może z wyjątkiem różowych majtek w kwiatki ?! i kosmetyków), ale po Waszych zdjęciach muszę się wybrać na zakupy:tak:, bo teraz mam jakąś dziwną ochotę na kolory (to przez kasięrj i fibi ) i coś w paski (to Maciejkaa),normalnie noszę czarne ubrania.

Teraz zaczynam szukać "poważniejszych" sprzętów jak łóżeczko albo kołyska, komoda itp.

Franek "Cosiek" na pewno będzie zadowolony ;-)

najnowsze zakupy dla Wałbrzycha :-) P3203567.jpg

Załączniki

• P3203567.jpg
    P3203567.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 61
Maciejka - fajna sukienka! taka wiosenna, cudo:-)
Ewcik - rzeczywiście prawie wszystko z H&M;-) tylko koszula dżinsowa z Stradivarius, torebka Diverse i buty CCC :-)
Franio - słodkie ubranka :tak:

Nabawe - ja kocham zakupy :-D a ramoneska będzie rozpięta najwyżej ;-)
Aleksandra - Wałbrzych będzie modnie ubrany widzę :-)

Aleksandra no no garderoba Wałbrzycha się powiększa :-)
Jagoda bardzo fajna koszula,ja mam 2 po Lence ale jakoś ich nie lubiłam czułam się jak taka wielka brzydka baba :eek: ale ja to dziwna jestem :-D

reklama
Jagoda - juz kiedyś oglądałam koszulki/bluzki od tego sprzedawcy i fajne ma rzeczy, tylko jakoś sporo opinii negatywnych :baffled: Jak zamówisz, to daj znać jak z jakością i wysyłką.

Franek- ja też mam jeszcze koszulę karmnikową po poprzedniej ciąży, ale praktycznie w ogóle nie używałam, bo czułam się jak w worku. Pójdzie na zmarnowanie do porodu :-D A na po porodzie się chyba rzucę i zdecyduję na taką Alles - producent bielizny - alles.pl Strrrrrasznie mi się podoba :-)

Do góry