reklama
NabAwe
mamusia Emilki :)
fibi
zaszalałaś !!!! świetne zakupy!! gdzie się tak obkupiłaś? wydałaś chyba majątek cooo?
a xmieścisz brzuch w tę czarną ramoneskę?
zaszalałaś !!!! świetne zakupy!! gdzie się tak obkupiłaś? wydałaś chyba majątek cooo?
a xmieścisz brzuch w tę czarną ramoneskę?
AleksandraMaria
Fanka BB :)
Widzę, że już na dobre rozkręciłyśmy się z zakupami:-)
Ja znowu popełniłam kilka szmatek dla malucha, dla siebie ostatnio nic (no, może z wyjątkiem różowych majtek w kwiatki ?! i kosmetyków), ale po Waszych zdjęciach muszę się wybrać na zakupy, bo teraz mam jakąś dziwną ochotę na kolory (to przez kasięrj i fibi ) i coś w paski (to Maciejkaa),normalnie noszę czarne ubrania.
Teraz zaczynam szukać "poważniejszych" sprzętów jak łóżeczko albo kołyska, komoda itp.
Franek "Cosiek" na pewno będzie zadowolony ;-)
najnowsze zakupy dla Wałbrzycha :-)
Ja znowu popełniłam kilka szmatek dla malucha, dla siebie ostatnio nic (no, może z wyjątkiem różowych majtek w kwiatki ?! i kosmetyków), ale po Waszych zdjęciach muszę się wybrać na zakupy, bo teraz mam jakąś dziwną ochotę na kolory (to przez kasięrj i fibi ) i coś w paski (to Maciejkaa),normalnie noszę czarne ubrania.
Teraz zaczynam szukać "poważniejszych" sprzętów jak łóżeczko albo kołyska, komoda itp.
Franek "Cosiek" na pewno będzie zadowolony ;-)
najnowsze zakupy dla Wałbrzycha :-)
Załączniki
fibi 86
Maciejka - fajna sukienka! taka wiosenna, cudo:-)
Ewcik - rzeczywiście prawie wszystko z H&M;-) tylko koszula dżinsowa z Stradivarius, torebka Diverse i buty CCC :-)
Franio - słodkie ubranka
Nabawe - ja kocham zakupy a ramoneska będzie rozpięta najwyżej ;-)
Aleksandra - Wałbrzych będzie modnie ubrany widzę :-)
Ewcik - rzeczywiście prawie wszystko z H&M;-) tylko koszula dżinsowa z Stradivarius, torebka Diverse i buty CCC :-)
Franio - słodkie ubranka
Nabawe - ja kocham zakupy a ramoneska będzie rozpięta najwyżej ;-)
Aleksandra - Wałbrzych będzie modnie ubrany widzę :-)
Piękne ciuszki dziewczyny. Też mam chęć coś kupić nowego a narazie to zamowie sobie koszule do karmienia Koszulka nocna ciążowa oraz do karmienia S/M (3113227854) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko nad kolorkiem się zastaniawiam
franekkimono
Aleksandra no no garderoba Wałbrzycha się powiększa :-)
Jagoda bardzo fajna koszula,ja mam 2 po Lence ale jakoś ich nie lubiłam czułam się jak taka wielka brzydka baba ale ja to dziwna jestem
Jagoda bardzo fajna koszula,ja mam 2 po Lence ale jakoś ich nie lubiłam czułam się jak taka wielka brzydka baba ale ja to dziwna jestem
Kupciusia
Jagoda jak już dostaniesz to powiedz jak Ci się podoba, bo na zdjęciach jest super.
reklama
Jagoda - juz kiedyś oglądałam koszulki/bluzki od tego sprzedawcy i fajne ma rzeczy, tylko jakoś sporo opinii negatywnych Jak zamówisz, to daj znać jak z jakością i wysyłką.
Franek- ja też mam jeszcze koszulę karmnikową po poprzedniej ciąży, ale praktycznie w ogóle nie używałam, bo czułam się jak w worku. Pójdzie na zmarnowanie do porodu A na po porodzie się chyba rzucę i zdecyduję na taką Alles - producent bielizny - alles.pl Strrrrrasznie mi się podoba :-)
Franek- ja też mam jeszcze koszulę karmnikową po poprzedniej ciąży, ale praktycznie w ogóle nie używałam, bo czułam się jak w worku. Pójdzie na zmarnowanie do porodu A na po porodzie się chyba rzucę i zdecyduję na taką Alles - producent bielizny - alles.pl Strrrrrasznie mi się podoba :-)