reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

tak, są przeceny, z tym że u mnie w mieście są dwa sklepy i w jednym bardzo duży wybór, a w drugim nie znalazłam żadnej przecenionej rzeczy ciążowej. Więc to kwestia chyba zatowarowania sklepu.
Do tego jeszcze jak chcecie zniżkę do h&m 25% to zapiszcie się do newslettera na ich oficjalnej stronie i dostaniecie w mailu kupon z rabatem na jedną rzecz :) jeszcze 3 dni temu mi się udało więc spróbujcie, zawsze się można z tego wypisać :)

reklama
oto moje zakupsy. Spodnie do przeróbki na ciążowe i bluzka, która pomieści bęben:) W h&m w warszawie też już ciążowych przecen nie widzę. jeszcze jakieś dla dzieci wiszą tylko
IMG_3492.jpg

Załączniki

• IMG_3492.jpg
    IMG_3492.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 49
Kasia - fajna bluzka :-) I jaki ładny kolorek.
Ja się powoli nastawiam na szukanie jakiś topów na lato i bida z tym. Jakby któraś z Was coś takiego widziała, to dajcie znać. W necie albo trafiam na jakieś szmatki w "rozmiarze uniwersalnym" albo ceny są z kosmosu - 70 zł za topik na ramiączkach to trochę za dużo :baffled:

Też byłam w H&M w niedziele z mamą. Kupiłam 2 pary legginsów za 39 zł sztuka. To chyba ich zwykła cena, przecen u mnie nie widziałam. Ale jeansy były za max 129, więc w Szczecinie chyba troszkę taniej niż w Krakowie. Ale najlepsza była moja mama, zobaczyła niemowlęce rzeczy i zachwyciła się ileż to teraz można kupić cudowności od ręki po czym dodała "no to w lipcu trzeba będzie zacząć zbierać":oo: Pffff... w lipcu...

Dziewczyny ja kupuje tanie ciuchy bo po co przepłacac ?
ostatnio kupiłam sobie bluzko-sukienkę za 25zł :-D i leginsy za 20zł :-D

Oto moje ostatnie zakupy ;-) w sobotę jadę do Poznania po wiosenne balerinki i strój kąpielowy ;-)
ciąża ciuchy.jpgciąza ciuchy.jpgciaza ciuchy.jpg

Załączniki

• ciąża ciuchy.jpg
    ciąża ciuchy.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 61
  • ciąza ciuchy.jpg
    ciąza ciuchy.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 56
  • ciaza ciuchy.jpg
    ciaza ciuchy.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 63
reklama