reklama
mi się te długie, co są na szyję wiązane bardzo podobają, ale przy moim już tak olbrzymim cycu to chyba by nie zdało egzaminu niestety- sylikonowych ramiączek do stanika wręcz nie cierpię, a bez to już w ogóle odpada niestety
Może stanik od bikini wiązany na szyji?
Toska- a niech będzie mini ;-) Co tam ;-) Najwyżej by się legginsy założyło. Na razie i tak się nie zdecyduję. Ale może na urodziny sobie zażyczę ;-)
Agata - też tak po chwili namysłu o tych wiązanych pomyślałam. Że super, ale jak się ma piersi normalnych rozmiarów, a nie jakieś XXXXXXL. Przy takim cycu to już ciężko znaleźć staniki z "ramiączkiem" na szyję
Agata - też tak po chwili namysłu o tych wiązanych pomyślałam. Że super, ale jak się ma piersi normalnych rozmiarów, a nie jakieś XXXXXXL. Przy takim cycu to już ciężko znaleźć staniki z "ramiączkiem" na szyję
toska ja tam cyc mam marne D (no teraz to może małe E bedzie) i szyja by mi się chyba zerwała od takiego stanikaMoże stanik od bikini wiązany na szyji?
K
kasiarj
Gość
Cwietka dzięki wielkie! też przeglądałam bonprix pare dni temu ale same mini obcisłe na opalonych, ubranych w szpile paniach mi wpadały w oko więc chyba poczekam do następnego sezonu hahaha. A poważnie to najbardziej mi się podoba ta Sukienka Idealne w upalne dni sukienka • 99.99 zł • Bon prix
i jeansowa ale jak założe do niej jeansową kamizelkę czy kurtkę które lubię to będzie już dziewczyna kowboja ze mnie (Swoją droga wpadły mi takie buty ostatnio w rękę co by pasowały hahaha) No i chyba już nic nie kupię przez internet żeby nie było skuchy jak z tą że na dole falbana ma obwód wieży Eiffla. Tylko jest problem bo nie cierpię chodzić po sklepach!aaaaaa
i jeansowa ale jak założe do niej jeansową kamizelkę czy kurtkę które lubię to będzie już dziewczyna kowboja ze mnie (Swoją droga wpadły mi takie buty ostatnio w rękę co by pasowały hahaha) No i chyba już nic nie kupię przez internet żeby nie było skuchy jak z tą że na dole falbana ma obwód wieży Eiffla. Tylko jest problem bo nie cierpię chodzić po sklepach!aaaaaa
Kupciusia
Fanka BB :)
Ta biała którą cwietka wynalazła jest meeega. Strasznie mi się podoba.
reklama