reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

reklama
Hej, Kasia, czadowa jest! Lepsza niż na zdjęciach w sklepie. Na dole się będzie lepiej układać jak się upierze i "zmięknie". A jak brzuszek urośnie, to i góra się wypełni ładnie.

Bardzo fajna ta sukienka, i tak jak pisze Maghdalena, jak sie ją jeszcze wypełni większym brzusiem to będzie suerrr!!!:tak: Może i ja się do długich sukienek przekonam....:-)

Maghdalena problem w tym, że ona nie zmięknie:/ Myślałam, że będzie taka jak t-shirt a jest bardziej jak tania koszula męska. Sztywna strasznie. Chyba ją oddam... Decyzyjność w ciąży u mnie jest straszna aaaaaaa!

Kasiarj mi rowniez sie podoba ;-)
juz ja upralas, ze dalej jest sztywna?
mam podobna do kolan z H&M i jestem zadowolona! oczywiscie tez w paseczki ;-)

Kasia, bardzo ładna kieca!

Loleczka, właśnie też się zastanawiam nad długą na lato - myślisz, że z naszą posturą i wzrostem będziemy dobrze wyglądały? Nigdy nie miałam długiej sukni, nawet, jak szczuplejsza byłam (no oprócz ślubnej;-)). Czy powinnam raczej wybrać jednolitą, czy wzorzystą? Duże czy małe wzorki?

Ja kupiłam ostatnio świetny kardigan i sweter (szczególnie kardigan mi się udał, jest mięciutki i bardzo miły w dotyku)
kardigan.jpgsweterek.jpg

wklejam linki do aukcji jakby co;)

http://allegro.pl/plaszczyk-narzutka-kardigan-patka-3-4-moher-welna-i3093071723.html

http://allegro.pl/nietoperz-kimono-azurowy-sweterek-duze-oczka-i3093071635.html

Załączniki

• kardigan.jpg
    kardigan.jpg
    55 KB · Wyświetleń: 41
  • sweterek.jpg
    sweterek.jpg
    73,5 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
Kasia -mi się podoba (a długich nie lubię ;-) ). Na zdjęciu widać zagniecenia w miejscach, gdzie była złożona, a to trochę zmienia obraz. No i jak brzuszek ją wypełni, to będzie się też trochę inaczej układać.
No ale jak się w niej źle czujesz, to oddaj, po co się masz zmuszać.

Agata - przez chwilę się zastanawiałam, czy to Ty, czy nie, ale doszłam do wniosku, że brzuch na tym zdjeciu za duży :-D
Świetny ten kardigan. Narobiłam sobie na niego ochoty, ale zdrowy rozsądek mówi mi, że bez sensu - brzuch jeszcze mały, a zima się kończy. Lepiej w coś letniego zainwestować. Ehhh, ten zdrowy rozsądek -po co mi on?

Ostatnia edycja:
Cwietka, no chciałabym, żebym to była ja;) Toż to jakaś chudzinka jest, ja bardziej 'solidnej' budowy jednak;-)
Ja lubię takie swetry i szczerze mówiąc niby jest ciążowy, ale widziałam takie też na nieciążowej aukcji, więc wydaje mi się, że to uniwersalny ciuch w sumie. Ja w takich kardiganach chodzę jak już się robi cieplej, no i nawet na letnie wieczory mi się czasem przydaje coś takiego.

Ten koralowy mi sięga niestety ponad pupę, bo się na mnie rozciąga, ale do jakiejś spódnicy to by i był może.

reklama
Madziasek nie uprałam bo rozważam zwrot, ale znam ten rodzaj materiału. Sztywny jest i taki zostanie... Tak jak już wcześniej pisałam mi się marzy długa żeby pomykać w ciąży. Nawet jak mi nogi spuchną czy coś będzie ok:) ale będę jeszcze szukać czegoś innego. Może taki styl. Bardziej do miasta pasuję
68f7ac1300247be94de3714e

Do góry