reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

A jednak się na coś jeszcze skusiłam :sorry2: Potrzebuję czegoś "ładniejszego" na urodziny dziadka allegro.pl/wyprzedaz-dekolt-niepowtarzalna-sukienka-s-m-i3009588480.html

reklama
Lewan - postaram się cyknąć i na zamknięty wrzucić. Mam tylko nadzieję, że będzie 1. pasować, 2. dojdzie na czas :-D

IMG402-1.jpg
to wklejam mój krem na rozstępy. Bardzo wydajny :-)

cwietka- żebyś wiedziała, ale mój już spory to jeszcze skorzystam :-D a i ten worek jeszcze zdąży się przydać:-D obym tylko, potem na te upały coś fajnego znalazła do noszenia:tak:

Maciejka mam dokładnie ten sam krem. W zestawie z oliwką. Jest super, chociaż trochę trudno się wchłania. Uwielbiam jego zapach :)

reklama
Pandora rozwaliłaś mnie tymi haremkami. Są super!! Martwi mnie tylko ten uniwersalny rozmiar. W biodrach po optymalnym rozciągnięciu ponad 120 cm, a na długość z 10 cm za mało:eek:. Napisz jak możesz ile masz wzrostu i jak na Tobie leżą. Strzeliłabym sobie ze 3 pary i miałabym ciążowe zakupy z głowy na dłuuugi czas :D.
Sweterki też są super, ale ja mam w szafie same luźne w brzuchu ubrania więc obawiam się, że zakupy "góry" mogą mnie ominąć:-(

Do góry