reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
1e08dd6ddbd31ba0.jpg w necie wygrzebałam jeszcze coś takiego, ale nie mam pojęcia gdzie można je dostać i czy z tym będzie wygodnie...a takie jak kupiła Sarenka widziałam w sklepie kiedyś :-)

Załączniki

• 1e08dd6ddbd31ba0.jpg
    1e08dd6ddbd31ba0.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 71
No moja młoda to już nie jest taka małą wkońcu we wrześniu skończy 5 lat, także i na stojącą dostawkę wydaje mi się za duża. Dama rwie się do prowadzenia wóżka,k także zobaczymy czy dostawka się sprawdzi.

Hej ja tej siedzacej kid-sit szukam juz pare miesiecy raz byla na allegro ale mi ktos zwinal:/ ogolnie nie ma ich w polsce....

reklama
Sarenka po co Ci dostawka dla 5-letniego dziecka? mój Tymek ma 3,5 roku i nie ma zmiłuj chodzi pieszo, wózek już schowany i sie przyzwyczaja do spacerów na piechotkę, a jak on był malutki to starszy syn miał dwa lata i też chodził pieszo, jak był zmęczony to siadał na chwilkę na gondolce ale bardzo szybko się przyzwyczaił do pieszych wędrówek i teraz nawet na górskich wyprawach nie marudzi tylko idzie bez najmniejszego problemu

Do góry