reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
ja ciagle sie zastanawiam czy uda mi sie karmic ... ja jak mialam 19 lat mialam wycinanego guza na piersi i prawdopodobnie podciete mialam kanaliki mleczne - przy agacie z prawej piersi nie lecialo doslownie nic ... z lewej ledwo co sie udawalo sciagac ... ale to glownie dlatego ze mloda byla niechetna do ssania cyca ...

jej, to trzymam kciuki, żeby się teraz udało :-*
u mnie w rodzinie ciężko z karmieniem albo nie ma w ogóle pokarmu, albo dzieci się najeść nie mogą...i karmione były modyfikowanym mleczkiem, ciekawe jak u mnie będzie, ale musimy być dobrej myśli :-)

A oto nowy pojazd dla klocka :D

Załączniki

• 1399333549681.jpg
    1399333549681.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 77
Dziękuję :D
Jeszcze miałam do wyboru czarny ale przecież dziecię to by mi się zaparzylo :)
W baby walz kupowałam bo tam mają bardzo duży wybór

Świetne wozeczki!!!
Margo kolor fenomenalny:)
Mi by sie teraz marzył wlasnie jakis w energetycznym kolorze

reklama
Emotion wydaje mi się ze powinnaś troszkę wcześniej żeby nie miała takiego poczucia ze przyszło dzieciątko i na jego rzecz musi zrezygnować z wózka :)

Do góry