reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
ja ciagle sie zastanawiam czy uda mi sie karmic ... ja jak mialam 19 lat mialam wycinanego guza na piersi i prawdopodobnie podciete mialam kanaliki mleczne - przy agacie z prawej piersi nie lecialo doslownie nic ... z lewej ledwo co sie udawalo sciagac ... ale to glownie dlatego ze mloda byla niechetna do ssania cyca ...

jej, to trzymam kciuki, żeby się teraz udało :-*
u mnie w rodzinie ciężko z karmieniem albo nie ma w ogóle pokarmu, albo dzieci się najeść nie mogą...i karmione były modyfikowanym mleczkiem, ciekawe jak u mnie będzie, ale musimy być dobrej myśli :-)

A oto nowy pojazd dla klocka :D

Załączniki

• 1399333549681.jpg
    1399333549681.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 74
Dziękuję :D
Jeszcze miałam do wyboru czarny ale przecież dziecię to by mi się zaparzylo :)
W baby walz kupowałam bo tam mają bardzo duży wybór

Świetne wozeczki!!!
Margo kolor fenomenalny:)
Mi by sie teraz marzył wlasnie jakis w energetycznym kolorze

reklama
Emotion wydaje mi się ze powinnaś troszkę wcześniej żeby nie miała takiego poczucia ze przyszło dzieciątko i na jego rzecz musi zrezygnować z wózka :)

Do góry