reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
Ja wiem, że to przesada, w zeszłym roku jeszcze jezdziła w wózku, ale to na wyjazdach, nad morzem, bo było nam wygodnie Ją wieczorem wykąpać, szliśmy na spacer bardzo długi, na kolację do jakiejś knajpy i mała pózniej nam zasypiała w wózku a my mogliśmy sobie posiedzieć i do 23, tak po mieście to nie było mowy, ale doistawka kupiona bo moja biega jak szalona i chcę ją ieć pod ręką a lubi jezdzić na hulajnodze to na tym sobie pojezdzi no i na wyjazdy dobra, moja kupela też tak robiła i to Ona mi tak doradziła, myślę czemu nie nie sprawdzi się sprzedam:)a może się przydać.

Aga super prezent :)
Jeśli chodzi o wózki to mój młody miał jakieś nie całe 3 latka jak skonczylam wózek. Miałam pewne problemy na spacerach próbował wymusić na mnie żebym go na ręce wzięła bo był zmęczony ale wtedy jak najszybciej szukałam miejsca gdzie mógłby odpocząć. I po odpoczynku dalej na spacerek :D

Irka ja mialam cebuszke pozyczona od kolezanki w pierwszej ciazy i bula rewelacyjna tylko taka z wypelnieniem z kuleczek. Teraz sobie kupilam wypelniona wata i jest duzo gorsza, te kuleczki super wygodne byly, przesypywaly sie i dopasowywaly. Do karmienia uzywalam i jako bariery przed nieskoordynowanym mezem w lozku:) bo spalismy z malym

Irka ja mialam cebuszke pozyczona od kolezanki w pierwszej ciazy i bula rewelacyjna tylko taka z wypelnieniem z kuleczek. Teraz sobie kupilam wypelniona wata i jest duzo gorsza, te kuleczki super wygodne byly, przesypywaly sie i dopasowywaly. Do karmienia uzywalam i jako bariery przed nieskoordynowanym mezem w lozku:) bo spalismy z malym

a ja komus swoja pozyczylam i zla jestem bo musze szukac nowej ... masz namiar na taka z kuleczkami ??
moze taka sobie zafunduje ??

Mea - Cebe baby są wypełnione tymi mikroperełkami na pewno, ale innych firm nie znam.
A z tej firmy dotykałam i widziałam

A mi teraz chodzi po głowie zakup monitora oddechu, z Mili miałąm w pewnyum momencie taką wariację, że chciałam dyżurować z m na zmianę całą noc, moja mama, mój m puykali się w głowę i mówili, że chyba mi odbija, że napewno będzie dobrze, a ja twardo usiadłam przy łożeczku....i może wytrzymałąm godz, a pózniej kimnęłam. Ale mam stracha przed śmiercią łóżeczkową i chyba sobie kupię monitorek, żebym znów nie shizowała:)

reklama
Zarezerwowałam monitor oddechu, angelcare ac 301 z nianią z komisu za 159zł jakoś strasznie tanio pani mówi, że działa, ale do końca nie może sprawdzić monitora, bo nie ma kogo wsadzić do łożeczka, ale po podłączeniu to diody świecą, a niania na bank chodzi. Czekam na dane do przelewu i koszt wysyłki.

Do góry