reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

ja tez agaty juz nie woze ... bez przegiec jak potrafi biegac calymi dniami i nogi jej nie bola to i na spacer sie przejdzie ... gorsza sprawa ze jej sie zwyczajnie na spacerach nudzi i wymysla!!

reklama
Tymek też wymyśla, jak ma hulajnogę z którą biega (bo on na niej nie jeździ tylko biegnie obok) to potrafi nawet kilka km przebiec a jak nie ma to marudzi że go nóżki bolą itp. moim zdaniem jest na tyle duży by chodzić na nóżkach więc o wózku nie ma mowy, dla mnie 4 czy 5 letnie dziecko w wózku to lekka przesada

Moja już też oduczona, biegać umie cały dzień na spacery tez może chodzić.Oczywiscie dziadki najlepiej by ja wozili do 15 roku życia nie ma że boli.To ja na rękach noszą.ja sie w to już nie wtracam co robią na spacerach.Ale nie mam zamairu nic dokupywać

ja też nic nie dokupuje, szczerze to nawet przez myśl mi nie przeszło żeby Lilke w dostawkę zapakować. Nóżki jej dzielnie służa cały dzień więc wytrzyma. Teraz juz wie że jej na rączki brać nie mogę więc jak nawet jest bardzo zmęczona to dzielnie maszeruje. Mam nadzieje, że jej sie nie odwidzi

ImageUploadedByForum BabyBoom1399467335.859653.jpg ja sie pochwale bucikami które dostałyśmy od mojej mamy ;) do kompletu do sukieneczki ;D

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1399467335.859653.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1399467335.859653.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 56
kurcze nie no 3 letnie dziecko to juz o wozku powinno zapomniec... ja musze dla Z poszukac bo ona jednak przejdzie troche i juz na raczki inna sprawa ze te nogi ma strasnzie krzywe i nie wiem czy ja nie boli, potyka sie o wlasne nogi.. jeju jutro jade po szyny dla niej na te nogi do ortopedycznego :( masakra

kurcze nie no 3 letnie dziecko to juz o wozku powinno zapomniec... ja musze dla Z poszukac bo ona jednak przejdzie troche i juz na raczki inna sprawa ze te nogi ma strasnzie krzywe i nie wiem czy ja nie boli, potyka sie o wlasne nogi.. jeju jutro jade po szyny dla niej na te nogi do ortopedycznego :( masakra

no teraz z tym szynami to bedie miala problem ... lepiej zebys dla niej miala taka dostawke do wozka ... widzialam ostatnio taka parasolke dokrecona z boku ...

U nas jak Jula skonczyla 15 mies byl koniec wozka bo co chcialam ja posadzic i przypiac to darla sie jakby ja ktos ze skory obdzieral.
Neko sliczne buciczki.
Mi A zrobil niespodzianke i kupil na ebay monitor oddechu.

Załączniki

• 1399480400729.jpg
    1399480400729.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 38
A czy któraś z Was kupiła albo użytkowała cebuszkę? Polecacie czy sobie darować... zaczęłam się zastanawiać czy sobie nie kupić.Co sądzicie najlepiej jak któraś by się wypowiedziała, która posiada wtedy najwiarygodniejsze źródło hehe:]
images

reklama
Ja mam sluzyla mi do karmienia zuzy. Pozniej jako jasiek az do dzisiaj bardzo wygodna. I teraz tez pewnie do karmienia ale ja ja dostalam jakbym miala kupowac to chyba bym wolala duzego rogala

Do góry