reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

śliczny :)

mi dziś przyszedł otulaczek ale teraz zaczęłam sie zastanawiać czy nie lepiej było kupić rożek??? boje się ze nie będę umiała trzymać dzidziusia :)
Moja siostra miała taki rożek z usztywnieniem no to bajka :) Początkowo też chciałam taki ale kazdy mi odradzał ze względu na porę roku.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Majka my mielismy usztywniany rozek i miekki i lepiej nam sie nosilo wlasnie w takim otulaczku bo czulismy bardziej dziecko z rozka mielismy wrazenie , ze wypadnie przez to ze byl taki malutki.

;-)

Tak jak Kaira wspomniala ja mam za malo miejsca na gadzety i w ogole jestem za tradycyjnymi metodami opieki/ sprzetami dla dziecka, a tak naprawde dzieki Majce widze duzo fajnych pomyslow, ktore byc moze sie komus przydadza. Rozkrecila to podforum i tyle ;-)
dziekuje :) jest mi bardzo miło :*

A ja mam taki bujaczek ImageUploadedByForum BabyBoom1398896858.184926.jpg i skubaniec ma takie wibracje ze sie chwilami zastanawiam czy małe dziecko powinno być tak trzęsione ;P

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1398896858.184926.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1398896858.184926.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 100
Neko sliczny ten bujaczek :)

Agnieszka dziekuje :)

Mozemy juz zakonczyc ta dyskusje, ja tez uwazam ze czasem lepiej sie ugryzc w jezyk niz cos napisac a potem niepotrzebna awantura..

neko..słodziutki Bujaczek :) dobrze ze nie mam dziewczynki
bo wszystko by miała w różu :))))))

Ps. dziewczyny od razu sprawdzajcie zakupione rzeczy. Ja kupiłam kolyske, czekałam na nią 3 tygodnie. Mąż odebrał ze sklepu no i rzuciliśmy w kont. Teraz otwieramy a ona uszkodzona :/
I kolejne 3 tyg oczekiwań. Dobrze ze nie zostawiłam kupna na ostatnią chwile.

Ostatnia edycja:
A ja mam taki bujaczek Zobacz załącznik 622208 i skubaniec ma takie wibracje ze sie chwilami zastanawiam czy małe dziecko powinno być tak trzęsione ;P

a nie da sie jakos regulowac tych wibracji ?? w moim jest iles poziomow ...

a taka moja sugestia dla mam, które maja pierwszego dzidziusia :D ZOSTAWCIE SOBIE KILKA GADZETOW NA EWENTUALNOSC PREZENTOW!!!! chodzi o to ze potem ludziska beda do was przychodzic i przynosic mase roznosci ktore beda albo sie powtarzac albo beda zwyczajnie zbedne ... ja np mialam pytania od znajomych i rodzinki "co ci potrzebne!!??" i teraz mam doslownie cala liste rzecy ktore jeszcze moglabym dokupic ale wstrzymuje sie bo wychodze z zalozenia ze wole im powiedziec np: "potrzebuje karuzele z lampka do lozeczka" albo "nie mam otulaczka i chetnie bym taki dostala" albo "mam malo ciuszkow na upaly i chetnie bym takie cos widziala" naprawde nawet jak dostawalam kase to potem takiemu darczyncy mowilam "kupilam sobie za to to czy tamto" i ta osoba wie ze nei przejadlam tego tylko cos dla maluszka mam nowego od niej wlasnie :)

a dyskusje okoloideologiczna uwazam za zamknieta i kazdy post po moim w tym temacie bedzie wywalany :)

Ostatnia edycja:
reklama
Mika my przy mlodego mielismy Tiny Love, Karuzela Wyspa Marzeń na pilota ktory byl fajna sprawa ale teraz juz chyba wiekszosc ma pilota, jednak nie miala ona projektora i pytanie czy chcesz jakas z projektorem czy nie. ta nasza sluzyla nam tez pozniej juz bez palaka jako usypiacz jak gdzies jezdzilismy w nowe miejsca albo poza dom ba wycieczki bralismy panel grajacy i malemu latwiej sie zasypialo bo mial swoj znajomy element. malpka to takie swiatelko wiec.nie trzeba bylo swiatel dodatkowych zapalac a byla na tyle delikatna ze nie budzila malego.
*

Do góry