reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

mea popieram twoją sugestię. Ja w ciąży z Lili tez dostałam kilka praktycznych prezentów które sama w imieniu małej sobie zażyczyłam tj. karuzele, pościel na zmianę oraz mate do leżenia, kilka kocyków rożnej grubości ;) znacznie odciążyło to budżet wyprawowy ;))
mika. ja mam rainforest z fp z projektorem i pilotem, wcześniej miałam przez miesiąc taka zwykłą nakręcaną ale do szału doprowadzało mnie to że melodyjka była krótka i trzeba było cały czas stać nad łóżeczkiem i ją nakrecać, co dla mnie mijało się z celem takiej karuzeli ;)

reklama
a nie da sie jakos regulowac tych wibracji ?? w moim jest iles poziomow ...

a taka moja sugestia dla mam, które maja pierwszego dzidziusia :D ZOSTAWCIE SOBIE KILKA GADZETOW NA EWENTUALNOSC PREZENTOW!!!! chodzi o to ze potem ludziska beda do was przychodzic i przynosic mase roznosci ktore beda albo sie powtarzac albo beda zwyczajnie zbedne ... ja np mialam pytania od znajomych i rodzinki "co ci potrzebne!!??" i teraz mam doslownie cala liste rzecy ktore jeszcze moglabym dokupic ale wstrzymuje sie bo wychodze z zalozenia ze wole im powiedziec np: "potrzebuje karuzele z lampka do lozeczka" albo "nie mam otulaczka i chetnie bym taki dostala" albo "mam malo ciuszkow na upaly i chetnie bym takie cos widziala" naprawde nawet jak dostawalam kase to potem takiemu darczyncy mowilam "kupilam sobie za to to czy tamto" i ta osoba wie ze nei przejadlam tego tylko cos dla maluszka mam nowego od niej wlasnie :)

a dyskusje okoloideologiczna uwazam za zamknieta i kazdy post po moim w tym temacie bedzie wywalany :)

bardzo dobry pomysł :) Jak mnie ktoś pyta to ja wszystkim mówię zeby przychodzili z pampersami ;-) tego najwiecej idzie :)

Mika ja dostalam od kol na pilota Fp z projektorem. Moja kuzynka miala to byla zadowolona

MEA masz rację! !!!

Ja czekam na pampersy reszte juz chyba mam. Napewno nie chce zabawek bo po corce mam same wory a tak soe tym nie bawila bo wolala np gazete

Chusteczki do dupki
dziewczyny czy macie jakieś sprawdzone chusteczki niekoniecznie firmy pampers?

Maja musisz chyba sama na sobie sprawdzoc. Bo komus moze soe podobac np nivea czy z lidla czy cos innefo a dlaciebie zapach bedzie okrutny.
Mysmy przerabiali wszysko teraz kupilam jakies bobini i z bawelny limitowana wersja dady.
Dziewczyny polecaly lidla i rossmana sprawdze
Kupowalam bardzo duzo huggis w wielopakach z tego co kojaze. I j&j ladnie pachnialy.
Pomarnczowr pampers na wymioty mnie podnosilo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maja musisz chyba sama na sobie sprawdzoc. Bo komus moze soe podobac np nivea czy z lidla czy cos innefo a dlaciebie zapach bedzie okrutny.

dla siebie to używam z Lidla takich w kolorowym opakowaniu :) jak dla mnie są rewelacyjne ale czy dla dziecka bedą odpowiednie?!?
dlatego pytam ktore z tych tańszych marketowych macie sprawdzone na swoich dzieciaczkach :)

Mea z lidla używa jest mega zadowolona
Ja czesto dady miałam tez ok. Gdzies wyczytalam ze te limitowana wersja jest bardzo dobra nie wiem czy nie u sroki

reklama
Do góry