Teraz to ja nie rozumiem, to mysle ze powinna sie oburzyc jakas mama ktora ma ciezka sytuacje I np.zwrocic uwage ze jest jej przykro ale z drugiej zas strony dlaczego? Kazdy z nad pracuje na siebie, jednych stac na wiecej drugich na mniej I to ze Maja pokazuje drogie ubrania czy sprzet nie powinno ja dyskriminowac bo nie ma tu na forum tematu"zakupy dla maluszka pow 500zl" zeby mogla sie tam np.wypowiadac, moze to bolec nie jedna osobe ktorej jest ciezej w zyciu ale nie mamy prawa zarzucac Mai ze sie.udziela tu z zakupami bo ma takie prawo I moze ciezko pracowala na to czy tamto albo jek rodzice...jak juz pisalam kazdy z nas ma raczki do pracy I takie same szanse na nauke zeby zdobyc dobry zawod I zarabiac..ja czekam.na 4te dziecko I tez latwo nie jest mimo ze mieszkam w UK ale to co wjleja Maja mnie ani troszke nie zabolalo..
reklama
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Kobiety co z wami dzisiaj?
Uczepilyscie sie doslownie jak rzep psiego ogona...
Jak ktos chce kupic taka a nie inna rzecz to niech kupi wiec nie rozumiem o co tu teraz w ogole chodzi...
Uczepilyscie sie doslownie jak rzep psiego ogona...
Jak ktos chce kupic taka a nie inna rzecz to niech kupi wiec nie rozumiem o co tu teraz w ogole chodzi...
K
kaira24
Gość
Minisia mnie tez nie. wywiazala sie dyskusja ja nie czytam od poczatku wiec sie wypowiedzialam na temat tego co Korba napisala.
Pozniej kolejna dyskusja na temat cen a nie bylo wogole temayu wyliczania wiec noewiem oco kaman.
Moje zdanie jest takie ze mam prawo powiedziec co mi sie podoba a co nie prawda?
Milej nocy
Pozniej kolejna dyskusja na temat cen a nie bylo wogole temayu wyliczania wiec noewiem oco kaman.
Moje zdanie jest takie ze mam prawo powiedziec co mi sie podoba a co nie prawda?
Milej nocy
Dziewczyna pytala o kolor bujaczka, a tu dopisuje sie ideologie z dupy. Czy Wam Dziewczyny ktos zaglada w portfel???? Milosci dziecku Majki na pewno nie zabraknie, co ma piernik do wiatraka.
Ja mam mase rzeczy z odzysku i wisi mi czy ktos kupuje wszystko nowe czy nie, potrzebne czy nie, sama sie przekona czy warto bylo czy wyrzucila kase w bloto. Jej brocha, jej kasa, jej dziecko.
Ja mam mase rzeczy z odzysku i wisi mi czy ktos kupuje wszystko nowe czy nie, potrzebne czy nie, sama sie przekona czy warto bylo czy wyrzucila kase w bloto. Jej brocha, jej kasa, jej dziecko.
Majaaa85
Fanka BB :)
Maja ty sie nie musisz nikomu tłumaczyć,zresztą jak każda z nas na co kogo stać i ile zarabia itp.TO jest towja sprawa.Mnie nie interesuje twoje życie.DAj dziecku wszytsko co najlepsze i najpiękniejsze.Ale zrozum że dla jednych to co kupujesz moze byc o wiele za drogie, dla innyc nic nie znaczące.Każda z nas daje dziecku to czego nie mialo w swojej młodosci.
Ale chyba jest róznica jak dajesz fotek z samymi ubraniami ze sklepuz metkami czy poscielą , a nastepna pisze i cieszy sie ze kupila w lumpku bo okazja., Ona ci pisze super zakupy ty jej też a 3 osoba cos pomysli innego. Niewiem czy rozumiesz oco mi wtej chwili chodzi
jezeli ktoś wystawia ciuchy z lumpka i mi sie podobają to komplementuje!!
!nie uważam zeby ciuchy te były gorsze od tych sklepowych. I szacun dla osób ktore umieją szukać i kupić jakieś fajne perełki w lumpku. Ja nie umiem.
Uczepiłaś sie tych moich rzeczy (bo z metkami) A co to za metki..Tesco, h&M. Faktycznie mega firmy z wyższej półki ...bez komentarza!
minisia...jesteś kochana :* wyjęłas mi to z ust
Dziewczyna pytala o kolor bujaczka, a tu dopisuje sie ideologie z dupy. Czy Wam Dziewczyny ktos zaglada w portfel???? Milosci dziecku Majki na pewno nie zabraknie, co ma piernik do wiatraka.
no własnie to jest zdrowe podejście Ja nigdy nie oglądam sie na innych
Ostatnia edycja:
K
kaira24
Gość
Maja ja tez kupuje w tych sklepach i innych i nie rozumiesz oco mi chodzilo.
Ja patrze na to z innej strony. Nie mam do Ciebie problemu.
Byl temat wypowiedzialam sie doczego mam prawo.
Minisia dobrze napisala.
Ja uwazam zebybtemat zamkac i tyle bo niepotrzebnie robi sie afera ktora noewiadomo oco chodzi.
Ja patrze na to z innej strony. Nie mam do Ciebie problemu.
Byl temat wypowiedzialam sie doczego mam prawo.
Minisia dobrze napisala.
Ja uwazam zebybtemat zamkac i tyle bo niepotrzebnie robi sie afera ktora noewiadomo oco chodzi.
Dajmy juz na luz...ma byc milo I kazdy ma prawo do wlasnego zdania I nikt nikogo za to nie krytykuje ale chyba poszlo za daleko z wypowiedziami tak mysle..zaraz dojdzie do tego ze jak ktos kupi cos nowego to bedzie strach sie pochwalic bo mozna kogos urazic..juz nie robmy z siebie takich biedakow bo trzeba bedzie zalozyc osobny temat z zakupami I beda sie tam wypowiadalu osoby o odp wynagrodzeniach co by kogos nie urazic..
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Szkoda gadac bo kto by pomyslal, ze od wstawienia fotek bujaczkow rozpeta sie wojna.
Wyglada na to, ze niektorym zal za przeproszeniem dupe sciska i tyle.
Wyglada na to, ze niektorym zal za przeproszeniem dupe sciska i tyle.
_koRba_
Fanka BB :)
Minisia a czy ktokolwiek ja dyskryminuje czy obraza? Same siebie nakrecacie po raz kolejny pokazujecie to , ze nie mozna wyrazic innej opini niz tylko pochlebna i glaszczaca po glowie. Nikt nie napisal , ze kupowanie drogich rzeczy jest zle czy ze kupowanie tanszych jest zle czy dobre. Tak jak juz wiele z nas napisalo jej zycie jej zarobione pieniadze i nikogo nie interesuje to ile ona zarabia czy dostaje. Kazdy chce dla swojego dziecka jak najlepiej to logiczne. Ja po orostu napisalam to co czulam po tych wszystkich pokazach i tyle a to, ze nagle ktoras odebrala to zle i zaczela sie wielka obronani jakies nakrecanie siebie na wzajem no to sorry moje baby ale to juz nie moj problem jezeli jakos jedni moga zrozumiec o co chodzi a inni juz jakos nie chca lub nie potrafia. Ja powiedzialam jestem osoba ktora to co mysli to powie i jezeli ktos jest inteligentny to to zrozumie i ok powie niech se gada toleruje akceptowac nie musze albo o moze cos w tym jest a inny sie obrazi czy nie wiem co jeszcze. Nikt nie lubi krytyki ale forum jest do tego by wyrazac opinie nie zawsze kazda sie nam spodoba takie zycie. Ja nie powiem bo niektore rzeczy majki mi sie spodobaly ale innych bym w zyciu nie wziela i nie dlatego ze mnie nie stac ale dlatego ze tak jak chyba minisia napisala wole ta kase przeznaczyc na cos innego jak wiem ze moge miec tak samo dobre a tansze. I uwazam , ze nie ma co dalej ciagnac tematu bo chyba nie do konca zostal on zrozumiany.
Agnieszka i jezeli ten tekst o zazdrosci byl do mnie to chyba Ci sie pomylilo bo komu jak komu ale obcym mam zazdroscic? Komus kogo nie znam?Czego ? Bujaczka , poscieli czy dziecka? Chyba troche poplynelas.
Agnieszka i jezeli ten tekst o zazdrosci byl do mnie to chyba Ci sie pomylilo bo komu jak komu ale obcym mam zazdroscic? Komus kogo nie znam?Czego ? Bujaczka , poscieli czy dziecka? Chyba troche poplynelas.
Ostatnia edycja:
reklama