reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

Aga ale komu sciska bo juz nie kumam.
Ja jasno napisalan oco mi chodzi ja na to patrze z tej nie innej strony. Nie wypytuje o koszty czy o zarobki mam to w dupie. Z bujaczka wyszla afera o kase itp. A tego to juz nie rozumie.

reklama
Prosze o zamkniecie tej dyskusji, wszystkie jestesmy blisko rozwiazania i znow sa dymy, szkoda do konca zepsuc atmosfere na tym forum. Bylo za dobrze. Zamiast wspierac sie to zaczynaja sie bezsensowne rozmowy, ktore nie wnosza nic poza niesmakiem.

no wlasnie koniec tematu co komu do tego czy maja ma kase czy nie ma ja kupilam wozek za 400 zł ona kupi za 4000 tys i co jestesmy matkami jak bym miała to bym kupila wszytsko nowe i tyle .jak komus zal dupe sciska niech sie nie wypowiada i tyle bo bez sensu jest rozmowa .bla bla bla :-Dmaja jak dla mnie szary :D tez sie zastanawiam nad bujaczkiem choc ja mam maly pokoik niestey wynajmuje wiec nie mam manewru

Skodzia dym ?bo same sie nakrecily Maja napisala po moim poscie ze rozumie ja jej odpisalam i bylo ok po czym nagle obrona dziewczyn ze niby ja ja obrazam itp. Skoro ktos nie rozumie albo go nie dotyczy to niech sie nie wcina miedzy zdanie. Kazdy, KAZDY ma prawo wyrazic swoje zdanie, ja jestem swiadoma tego ze komus moze sie to nie podobac i to tez napisalam najwyrazniej albo ktos nie czyta ze zrozumieniem ale nie wiem jak to skomentowac . Ja uwazam , ze rozmowa miedzy mna a Maja jest zakonczona na tym etapie wydaje mi sie ze Maja lajkujac posty o zakonczeniu dyskusji tez tak uwaza wiec teksty typu Agi o sciskaniu dupy czy inne sa niepotrzebne. I to wlasnie tego typu komentarze wywieraja jak to okreslilas dym i psuja atmosfere a nie normalna wymiana pogladow.

no wlasnie koniec tematu co komu do tego czy maja ma kase czy nie ma ja kupilam wozek za 400 zł ona kupi za 4000 tys i co jestesmy matkami jak bym miała to bym kupila wszytsko nowe i tyle .jak komus zal dupe sciska niech sie nie wypowiada i tyle bo bez sensu jest rozmowa .bla bla bla :-Dmaja jak dla mnie szary :D tez sie zastanawiam nad bujaczkiem choc ja mam maly pokoik niestey wynajmuje wiec nie mam manewru

a taki też ci sie nie zmieści? on zajmuje mniej miejsca niż te wysokie bujaki.
moja kol go miała i była bardzo zadowolona :) ona wiecznie sama zostawala z dzieckiem i dzieki temu bujaczkowi mogła zając sie sobą i domem :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 55
Sa tez bujaczki montowane na framuge drzwi cos w stylu huśtawki ale z takim siedziskiem bujaczka, do malych pomieszczen fajny patent.

Siva Bedziesz miala fotelik samochodowy to moze byc jak bujaczek.Skodzia tak planowala napewno bo ma malutkie mieszkanie. A to sie tez buja

reklama
Korba to napisz Majce takie info na PW, a na forum publicznym jak sama mowilas KAZDY moze miec swoje zdanie, interpretowac wszystkie wypowiedzi jak chce, wiec ja zinterpretowalam to tak a nie inaczej i tez to jest moje prawo ;-)

Tak jak Kaira wspomniala ja mam za malo miejsca na gadzety i w ogole jestem za tradycyjnymi metodami opieki/ sprzetami dla dziecka, a tak naprawde dzieki Majce widze duzo fajnych pomyslow, ktore byc moze sie komus przydadza. Rozkrecila to podforum i tyle ;-)

Do góry