reklama
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Tak Monisia juz dawno na ten komplet polowalam
Minisia super kosz a moge zapytac jaka cena?
£10 uzywany, w sklepie u nas po £60 mozna juz kupicTak Monisia juz dawno na ten komplet polowalam
Van
Fanka BB :)
i jak pranie Klaudyna? u mnie dziś pada cały czas, też miałam pranie wstawiać, ale póki co wyprałam tylko swoje koszule do szpitala. Mam nadzieję, że na dniach się pogoda unormuje i będę mogła zrobić pranko. Te rzeczy kupiłam jaki czas temu
Zobacz załącznik 619253 a ostatnio w biedronce były dwupaki body z disneya za 19.90 i udało mi się znaleźć ostatni dwupak w najmniejszym rozmiarze 68
pranie maluszka na dworze wieszac bedziesz? ja uważam , że lepiej je w domu wysuszyć żeby tym dworem nie przesiąkły i nie nałapały niczego...\
zresztą ja na punkcie prania to mam hopla i w sumie żadnych jasnych na dwór nie wieszam, żeby np.muszki mi nie narobiły
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Ja tez ciesze sie, ze mam moj maly balkon.
Nie znosze "kisic" prania w domu.
Nie znosze "kisic" prania w domu.
Ja w sumie rożka nie kupuję, myślę, że się obejdzie. Kocyk też da radę- ale zależy jak kto woli:-)
Dzisiaj dzwoniła do mnie pani ze sklepu, mamy już do odebrania wózek i łóżeczko- JUPI
Super ten kosz
Ciuszki też słodziutkie te z kubusiem i myszką miki
Dzisiaj dzwoniła do mnie pani ze sklepu, mamy już do odebrania wózek i łóżeczko- JUPI
Super ten kosz
Ciuszki też słodziutkie te z kubusiem i myszką miki
reklama
Wczoraj była u mnie położna i właśnie pytałam o rozek, mowila ze wcale nie potrzebny i tez w czerwcu będzie za gorąco. Ale poleciła otulacz albo zwykły kwadratowy koc albo grube pieluchy tetrowe. Skreslilam z listy. Wczoraj zamówiłam łóżeczko z szufladą. Czekam