reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

Aga współczuję ale ja dlatego takich rzeczy jak wózek nie kupuję na necie (tez się przyjechałam). Wole nawet dać troszkę więcej i kupić w sklepie przynajmniej odbiór od reki i gwarancja że jak mi się coś zepsuje to idę i na miejscu reklamuje :)

reklama
Popieram tak jak Margo napisała, też wózek wolałam kupić na miejscu, a nie w sieci różnie później bywa a wydatek nie mały.

Można kupić wózek w sieci ale od sprawdzonego i pewnego sprzedawcy. CZasem fakt trzeba zapłącic 100 zł więcej ale mieć gwarancję że będzie wszystko ok, i jak coś sie sytanie będzie odbór tego wózka w ramach gwarancji.
Ja już mam wszytsko.Teraz czekam na rozwój sytuacji :-D

Ja też uważam, że nie ma jak w sklepie kupić. Można na żywo obejrzeć, pojeździć. Mój mąż mówi, że na necie się zamówi a ja do do niego, że lepiej zamówić w sklepie od producenta bo właśnie z tą gwarancją chociaż bez problemu. My zamówimy 29 kwietnia jak będziemy u lekarza wtedy. Czeka się na wózek około miesiąca, ale pani w sklepie mówiła, że w tym sezonie letnim to tak 2 tyg. i wózek jest.

Pochwalę się moimi zdobyczami z pepco i biedronki:
Dwupak body w biedronce za 19,90
2014-04-12 14.17.50.jpg 2014-04-12 14.15.24.jpg tunika 9.90 i rampers 14,90 w pepco

a taką czapusię tatuś kupił swojej księżniczce :)
2014-04-12 14.15.54.jpg

Załączniki

• 2014-04-12 14.17.50.jpg
    2014-04-12 14.17.50.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 120
  • 2014-04-12 14.15.24.jpg
    2014-04-12 14.15.24.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 119
  • 2014-04-12 14.15.54.jpg
    2014-04-12 14.15.54.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 115
Asica swietne ciuszki.
No z tym wozkiem to niby sie odnalazl(po prawie 2 tyg i ciaglym pisaniu) bo sledzilam przesylke w necie wiec caly dzien dzis w domu siedzialam a tu zoonk pan z dhl zostawil mi kartke w skrzynce ze mnie w domu nie bylo i wozek do odbioru na poczcie w pn.
To nie pierwszy raz i ja rozumiem, ze to 7-me pietro, ale jest tez winda.
No albo jak mu sie nie chce to niech zadzwoni i powie, ze mam na dol zjechac.

Co do samego wozka to mialam juz kiedys okazje kiedys go zobaczyc i wyprobowac w realu wiec od poczatku wiem co kupuje.
Baby One to jest sklep internetowy, maja tez mase sklepow w calych Niemczech.
Nie kupilam w sklepie bo u mnie juz nie mieli tego wozka a na necie byl dostepny.

To dobrze Aga, ze interweniowałaś. Z tymi firmami kurierskimi tak już niestety jest. Piszą, że nie było nikogo na adresie a tymczasem człowiek siedzi cały dzień i czeka w domu. Ale oni raport wypełnią i mają z głowy. Ja czekam na pościel. Dostałam maila 10 kwietnia od GLS, że 11 między godz. 10 a 13 mam być w domu bo przyjedzie kurier z paczką a nikogo nie było. Jak włączyłam śledzenie paczki to okazało się, że we Wrocławiu drugi dzień sobie leży. Szkoda gadać normalnie. Ale myślę, że w poniedziałek dotrze :)

Aga...dobrze ze sprawa zakończyła sie pozytywnie :)

.

Pochwalę się moimi zdobyczami z pepco i biedronki:
Dwupak body w biedronce za 19,90
Zobacz załącznik 619649 Zobacz załącznik 619650 tunika 9.90 i rampers 14,90 w pepco

a taką czapusię tatuś kupił swojej księżniczce :)
Zobacz załącznik 619651

ten różowy rampers z małpką BOSKI :tak:

Pa to moje zakupy z wczoraj. jak zobaczyłam ten swetr to nie mogłam sie oprzeć Wzięłam od razu zeby na jesień-zimę miał Rozm. 74

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 71
Maja sweterek ekstra! jeszcze też bym musiała jakiś kupić, bo na wszelki wypadek, żeby mieć na wyjście ze szpitala dla małej.

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1397394997.977876.jpg moje dzisiejsze zakupy :D dostałam szału macicy po prostu :D w sumie zapłaciłam 12,98zł a według metek powinnam zapłacić 14,98zł, ot taka miła niespodzianka :D mąż sie załamał :D kocham Pepco, muszę tam częściej chodzić bo maja superowe rzeczy dla dzieci :D

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1397394997.977876.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1397394997.977876.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 81
Do góry