reklama
klaudynaaa
Fanka BB :)
Nie sądzę żeby wszystkie mamy, które kupują rożek nie potrafiły trzyamać dziecka...osobiście też potrafię trzymać bez, ale uważam, że w rożku jest po prostu wygodniej, szczególnie, że nie chcę kupić poduszki do karmienia, no i uważam, że w rożku dziecko czuje się bezpieczniej, gdy jest taki otulony i jest mu cieplej... no, ale to moje zdanie :-)Ja mam prawie wszystko tylko brakuje wózek 3w1, łóżeczko, poduszka do karmienia, kocyk gruby, przybornik do łóżeczka i chyba to wszystko. Jutro będzie 31 tc. Ktoś pisze ze rozek jest idealny dla osób którzy nie umieją trzymać prawidłowo dziecka.
Ja używam białego jelenia, sama mam AZS i jakoś ten biały jeleń się sprawdza, ale jak wiadomo skóra z AZS różnie toleruje, więc dla jednego może pasować, a dla drugiego już nie, więc chyba będziesz musiała sama wypróbować.
No moja niki dostala nadzerke od azs i juz nie wiem co robic. W czwaryek bilans zobaczymy . No wlasnie mysle jej kupic ten balsam. Malemu wypiore pierwszy raz chyba w dzidziusiu zeby sprac a pozniej chyba tego jelenia.
No moja wyprawka tez daleko w polu. Poza ubrankami i nozyczkami nie mam nic. Aa lozeczko po niki. A ja mam wrazenie ze wczesnej urodze .
Co do rozka to uzywalam w domu. Czulam sie pewniej a pozatym moja niki zawsze miala gole nozki wiec bylo jej cieplej mam 4 rozki wiec napewno uzyke znowu :d
margo21
Majaaa85
A ja znowu takie małe zakupy zrobiłam
Mnie jednak do sklepu nie można wypuszczać
c&a i h&m?? :-)
bardzo ladne
kolorlove
Margo - ale cudowne te ubranka :-)
reklama
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
A ja znowu takie małe zakupy zrobiłam
Mnie jednak do sklepu nie można wypuszczać
Sliczne zakupy.
Na te skarpetusie tez sie skusze tylko na inny wzor co beda mi pasowaly do kompletu z zeberka:-)