reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
Ja mam prawie wszystko tylko brakuje wózek 3w1, łóżeczko, poduszka do karmienia, kocyk gruby, przybornik do łóżeczka i chyba to wszystko. Jutro będzie 31 tc. Ktoś pisze ze rozek jest idealny dla osób którzy nie umieją trzymać prawidłowo dziecka.
Nie sądzę żeby wszystkie mamy, które kupują rożek nie potrafiły trzyamać dziecka...osobiście też potrafię trzymać bez, ale uważam, że w rożku jest po prostu wygodniej, szczególnie, że nie chcę kupić poduszki do karmienia, no i uważam, że w rożku dziecko czuje się bezpieczniej, gdy jest taki otulony i jest mu cieplej... no, ale to moje zdanie :-)

A nie będzie za gorąco w różku? Zastanawiam się kupić czy nie. Wcale nie jest za drogi ale potem co robię z nim a moze będzie jako kołdra? Ale niemowle nie używa kołdry. Mam mętlik w głowie:)

Ja używam białego jelenia, sama mam AZS i jakoś ten biały jeleń się sprawdza, ale jak wiadomo skóra z AZS różnie toleruje, więc dla jednego może pasować, a dla drugiego już nie, więc chyba będziesz musiała sama wypróbować.

No moja niki dostala nadzerke od azs:( i juz nie wiem co robic. W czwaryek bilans zobaczymy . No wlasnie mysle jej kupic ten balsam. Malemu wypiore pierwszy raz chyba w dzidziusiu zeby sprac a pozniej chyba tego jelenia.

No moja wyprawka tez daleko w polu. Poza ubrankami i nozyczkami nie mam nic. Aa lozeczko po niki. A ja mam wrazenie ze wczesnej urodze .

Co do rozka to uzywalam w domu. Czulam sie pewniej a pozatym moja niki zawsze miala gole nozki wiec bylo jej cieplej ;) mam 4 rozki wiec napewno uzyke znowu :d

A ja znowu takie małe zakupy zrobiłam :eek:
Mnie jednak do sklepu nie można wypuszczać :p

Załączniki

• 1396892015762.jpg
    1396892015762.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 78
  • 1396892030258.jpg
    1396892030258.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 78
  • 1396892049669.jpg
    1396892049669.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 80
  • 1396892064705.jpg
    1396892064705.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 78
No dokladnie swietna sa te fimy. :) a ten rampers z puchatkiem slodki:) a ja za 160 zl kupilam 100 ubranek . Tez sam h&m i te inne. Na face sa grupy i fajne rzeczy mozna kupic za pare groszy.

reklama
Do góry