reklama
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Dziewczyny zastanawiam sie nad kupnem hustawiki dla malego.
Moze polecicie jaka najlepiej wybrac ??
Zawsze to lepeij wybrac sprawdzona ;-)
Moze polecicie jaka najlepiej wybrac ??
Zawsze to lepeij wybrac sprawdzona ;-)
agata077
Czerwcowa mama 2009
Marta ja mam taka z mamas&papas
MAMAS AND PAPAS SLUMBER SWING on eBay (end time 11-Aug-09 21:50:39 BST)
sama sie kołysze ma melodyjki ogolnie jestem zadowolona tylko baterie szybko padaja
MAMAS AND PAPAS SLUMBER SWING on eBay (end time 11-Aug-09 21:50:39 BST)
sama sie kołysze ma melodyjki ogolnie jestem zadowolona tylko baterie szybko padaja
tusienka
Benio 06/09, Lulka 09/11
Martusia, ja mam taką:
Graco Swing N Bounce Musical Dots on eBay (end time 27-Aug-09 14:10:22 BST)
To huśtawka i leżaczek w jednym. Jest full wypas: 6 prędkości huśtania, 2 prędkości wibracji, pałąk z odczepianymi pluszakami i lusterkiem, tacka z dwoma grzechotkami, 4 dźwięki natury, 6 melodii klasycznych, regulacja głośności. Jedyny minus, to cena Ale jako, że powinna trochę Młodemu posłużyć, to się zdecydowałam
Graco Swing N Bounce Musical Dots on eBay (end time 27-Aug-09 14:10:22 BST)
To huśtawka i leżaczek w jednym. Jest full wypas: 6 prędkości huśtania, 2 prędkości wibracji, pałąk z odczepianymi pluszakami i lusterkiem, tacka z dwoma grzechotkami, 4 dźwięki natury, 6 melodii klasycznych, regulacja głośności. Jedyny minus, to cena Ale jako, że powinna trochę Młodemu posłużyć, to się zdecydowałam
Carmi
Czerwcowa mama 2009
my mamy fisher price Papasan
kupilam uzywana, bo to tylko na kilka m-cy, potem odsprzedam dalej. A ze Liv na niej juz sie podnosic zaczyna czasem, dlugo na niej nie zabawi ale usypia w moment. Buja sie w 3 strony, na boki, lub do przodu i tylu, ma melodyjki, dzwieki natury, listki i ptaszki sie kreca i ruszaja, a nad glowka, miedzy tymi listkami, jest lustro. Mala czesto glowe zadziera, ale nie wiem czy do swojego odbicia czy do listkow :-)
kupilam uzywana, bo to tylko na kilka m-cy, potem odsprzedam dalej. A ze Liv na niej juz sie podnosic zaczyna czasem, dlugo na niej nie zabawi ale usypia w moment. Buja sie w 3 strony, na boki, lub do przodu i tylu, ma melodyjki, dzwieki natury, listki i ptaszki sie kreca i ruszaja, a nad glowka, miedzy tymi listkami, jest lustro. Mala czesto glowe zadziera, ale nie wiem czy do swojego odbicia czy do listkow :-)
My w zeszłym miesiącu kupiliśmy niuńkowi karuzele fisher price taką samą jak na fotce Carmi tylko kolorek inny i równie szybko ją zwróciłam . w sklepie chodziła bez zazutu a jak w domku włożyliśmy tam niuńka to chodzić niechciała , jak wyciągneliśmy małego to sie bujała a z obciążeniem dupa a niuniek wcale nie jest kolosem . jeszcze sie w sklepie musiałam wykłócić bo mi małpa kasy niechciała zwrócić a przecież niepodaruje 500 złotych , naszczęście po awanturze dostałam zwrot pieniążkówteraz niuniek ma leżaczko - bujaczek ( ręczny)
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Andzia, nasza buja sie bardzo dobrze, choc uzywamy jedynie najwolniejszej predkosci. Akurat jakas felerna sie trafic musiala Wam.
Świetne te huśtawki, ale nas niestety na nią nie stać. Teraz zbieramy kaskę na szczepienie przeciw pneumokokom taką w dawkach 2+1 czyli jakieś 900 zł a jeszcze zostały nam 2 szczepionki 6w1 czyli wydatek ok 400 zł. Ech ale czego się nie robi dla dziecka
reklama
agata077
Czerwcowa mama 2009
monika nie martw sie gdyby nie fakt ze kupilam ją w charity shop to tez nie byloby mnie na nia stac zaplacilam 2 funty niestety zbliza sie rok szkolny i trzeba kupic buty sztuk 6 jak sie zmieszcze w 200 funtach to bede szczesliwa ;(
Podziel się: