reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Nanya śliczności:tak: a że większe to dobrze, bo z własnego doświadczenia wiem, że później, jak dzidzia większa, prezentów ciuszkowych raczej nie dostaje i wtedy się przydadzą jak znalazł:tak:

reklama
Martusia, ja mam taką:

Graco Swing N Bounce Musical Dots on eBay (end time 27-Aug-09 14:10:22 BST)

To huśtawka i leżaczek w jednym. Jest full wypas: 6 prędkości huśtania, 2 prędkości wibracji, pałąk z odczepianymi pluszakami i lusterkiem, tacka z dwoma grzechotkami, 4 dźwięki natury, 6 melodii klasycznych, regulacja głośności. Jedyny minus, to cena:baffled: Ale jako, że powinna trochę Młodemu posłużyć, to się zdecydowałam:tak:

my mamy fisher price Papasan

54a6c97a6fc4e4cb18e13b976242fa8a.jpg

kupilam uzywana, bo to tylko na kilka m-cy, potem odsprzedam dalej. A ze Liv na niej juz sie podnosic zaczyna czasem, dlugo na niej nie zabawi :baffled: ale usypia w moment. Buja sie w 3 strony, na boki, lub do przodu i tylu, ma melodyjki, dzwieki natury, listki i ptaszki sie kreca i ruszaja, a nad glowka, miedzy tymi listkami, jest lustro. Mala czesto glowe zadziera, ale nie wiem czy do swojego odbicia czy do listkow :-)

My w zeszłym miesiącu kupiliśmy niuńkowi karuzele fisher price taką samą jak na fotce Carmi tylko kolorek inny i równie szybko ją zwróciłam . w sklepie chodziła bez zazutu a jak w domku włożyliśmy tam niuńka to chodzić niechciała , jak wyciągneliśmy małego to sie bujała a z obciążeniem dupa a niuniek wcale nie jest kolosem . jeszcze sie w sklepie musiałam wykłócić bo mi małpa kasy niechciała zwrócić a przecież niepodaruje 500 złotych , naszczęście po awanturze dostałam zwrot pieniążków:-pteraz niuniek ma leżaczko - bujaczek ( ręczny)

Świetne te huśtawki, ale nas niestety na nią nie stać. Teraz zbieramy kaskę na szczepienie przeciw pneumokokom taką w dawkach 2+1 czyli jakieś 900 zł :wściekła/y: a jeszcze zostały nam 2 szczepionki 6w1 czyli wydatek ok 400 zł. Ech ale czego się nie robi dla dziecka

reklama
monika nie martw sie gdyby nie fakt ze kupilam ją w charity shop to tez nie byloby mnie na nia stac zaplacilam 2 funty :) niestety zbliza sie rok szkolny i trzeba kupic buty sztuk 6 jak sie zmieszcze w 200 funtach to bede szczesliwa ;(

Do góry