zozzolka
Fanka BB :)
Olciastrzelce ja tez dosc pozno kompketowalam wyprawkę w poprzedniej ciąży mialam dosc psioczenia i zabobonow, każdy jakby sie uparl żeby mi dowalić, wiec bylo co bylo, reszte i tak sie dokupowalo po porodzue nawet jeszcze w szpitalu, bo tego na tych magicznych listach z internetu czy gazet nie było.
Na trzeci dzien poszlam z m do sklepu w szpitalu i pokupilam co potrzeba, butelki smocz, rogal do karmienia, nawet do apteki wedrowalam bo byla tez w szpitalu. Wyjechalam zaopatrzona w to co najważniejsze lacznie z mlekiem, witaminami.
Teraz wszystko jest to nie jak kiefys w jeden dzien sie zaopatrzysz.
Teraz mam praktycznie wszystko po córce, butelki juzkupilam zmiesiac temu bo u nas medelli nie oswiadczy sie a taki laktator mam.
Edit
Dokupilam dzis 4 pary pajacow, na wyjście ze szpitala jak znalazł , tylko kombinezon, czapka i ubranie mam .
Na trzeci dzien poszlam z m do sklepu w szpitalu i pokupilam co potrzeba, butelki smocz, rogal do karmienia, nawet do apteki wedrowalam bo byla tez w szpitalu. Wyjechalam zaopatrzona w to co najważniejsze lacznie z mlekiem, witaminami.
Teraz wszystko jest to nie jak kiefys w jeden dzien sie zaopatrzysz.
Teraz mam praktycznie wszystko po córce, butelki juzkupilam zmiesiac temu bo u nas medelli nie oswiadczy sie a taki laktator mam.
Edit
Dokupilam dzis 4 pary pajacow, na wyjście ze szpitala jak znalazł , tylko kombinezon, czapka i ubranie mam .
Ostatnia edycja: