porannakawa - sklep, w którym kupilismy te ciuszki to Auchan
są teraz promocje na ciuszki, a mój akurat super wyposażony pod tym względem był - kupowalam w Auchan Piasecznie na Puławskiej, ale pewnie w każdym sklepie z sieci ten sam asortyment.
I dokładnie tak jak Ty nie zostawiam zakupów na ostatni trymestr, bo z doświadczenia wiem, że różnie może być...
OlaSzy - ale Ci zazdroszczę!!! ja też uwielbiam jasne wózki i już się nie mogę doczekać ąz nasz stanie już w domu :-) Jak powiedziałam mojej mamie, że we wrześniu pewnie przymierzymy się do zakupu, to sie zapytała co tak wcześnie
A ja wiem, że pół 8 miesiąca w pierwszej ciąży przeleżałam w szpitalu, a w 9 miesiącu co chwila jeździłam na izbę na badania z duszą na ramieniu, że mnie znów zatrzymają, po za tym czułam się już fatalnie - wielka i ciężka - nie dało się już wtedy nic spokojnie wybrać, kupić, pojechać gdzieś i pobuszować po sklepach.
My w tym tygodniu kupujemy komodę, malujemy łóżeczko na biało i będzie już git :-) Zostanie mi tylko wózek (już upatrzony), elektroniczna niania, termometr, butelki, smoczki, pieluchy i kosmetyki. Reszta mam po starszym synu i się strasznie cieszę.
Ostatnią partię rzeczy dla malucha mąż w niedzielę wiózł do domu z działki i jak zapakował bagażnik to mówi zrezygnowany "ech, godzinę będę to wypakowywał z samochodu" - a ja na to kurde ciesz się, że nie musisz jeździć i kupować tego wszystkiego! Faceci, wszystko ma podane i jeszcze źle, bo nosić trzeba