reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mamy i maleństwa

Gosia widzialam ten wozeczek na zywo w wersji czarnej , nie boisz sie ze bedzie mala telepalo przez te plastikowe kolka ?

OlasSzy u mnie masa teutoni jezdzi i emaljunga tez , ogolnie co drugi wozek :-D babki sobie chwala chyba ale cena powala .

a ja nie byla bym soba jakbym do second handu nie wpadla :-D uwielbiam po postu , to juz nawet o kase nie chodzi tylko ze nigdy nie wiem co akurat upoluje . Moj M. sie smieje ze ja to wole bardziej od sexu :-D

moje zdobycze za 4 e

20150811_113909.jpg20150811_114015.jpg

Załączniki

• 20150811_113909.jpg
    20150811_113909.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 58
  • 20150811_114015.jpg
    20150811_114015.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 61
reklama
porannakawa - no właśnie my bardzo dużo dobrego słyszeliśmy o Teutonii i Hartanie. Ale, że ten drugi mają sąsiedzi to przecież takiego samego nie kupimy :-D co jak co, ale wózek (i samochód) to musimy mieć dobry dla naszego dziecka. Dlatego tutaj zagryzam zęby i odkładam na oszczędnościowe. Jak kiedyś wspominałam, nie dość, że dużo podróżujemy, to mieszkamy poza miastem w pięknej "wiosce" - niby jest to też takie małe miasteczko, centrum handlowe, zaraz obok autostrada, dojazd do Poznania w 15 minut, chodniki, ale zachce mi się chodzić po lesie czy części osiedla, która nie jest jeszcze rozbudowana to będę potrzebować dobrego sprzętu. Teutonia spełniła wszystkie wymogi jakie ja i mój mąż stawialiśmy. Mam nadzieje, że nie będziemy rozczarowani, bo za taką cenę to wózek nawet sam powinien się czyścić i śpiewać dziecku kołysanki:-D

Ja tez bylam na poliwaniu w lumpku caly worek przynioslam :d,
Mam tego jux bardzo dużo tylko komody nie mam bo przed remontami jesteśmy.

Hej kochane. No piekne robicie zakupki. Ja dzis bylam kupic sobie sukienke zwiewną, bo w sobote jedziemy na 18stki kuzynow+odpust na wiosce ;) kupilam tez skarpetki dla siebie, bo stare juz porazka. I dodatkowo dwie luzniejsze bluzki. Nie moge tylko znalezc nic na dół. Gdzie kupujecie spodnie albo legginsy takie co by nie cisnely w brzuch???

DomiPolka chcialam napisac w H&M-ie ale widze ze mnie Pigula ubiegla :-D ...Najlepsze jak dotad legginsy ciazowe tylko z H&M , zreszta ja tylko w legginsach chodze w jeansach mi nie wygodnie ... wie wiem co to bedzie w listopadzie czy grudniu :eek: co ja na ta dupe zazuce :szok:

@porannakawa no legginsy najwygodniejsze, ja ogolnie na codzien tez je nosze, tzn nosilam jak bylo chlodniej, bo teraz to tylko krotkie spodenki albo spodniczki. Dzis kupilam sobie dwie sukienki, to bede miala cos luzniejszego ;)

porannakawa - ja w grudniu planuję zakładać na siebie koc :-p i siedzieć przed kominkiem, bo niestety takiego ciucha jeszcze chyba nie wyprodukowali :-) jeżeli mój brzuch urośnie jeszcze dwukrotnie (a na pewno tak będzie) to klapa - tylko koc lub namiot wchodzą w rachubę :-D

reklama
Szkrabek hehe nie sadze aebys az takim kolosem była. Ja mam futerko z lumpka z poprzedniej ciąży, oewno sie przyda i spodnie tez mam to obskocze, byle dociagnac do konca listopada!

Do góry