reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
Kurcze fajne macie wózki. Ja czekam do listopada bo premie itd przyjdą. My zakochalismy się bez pamięci w quinny moodd turkudowym na czarnym stelażu. Cuuuuudny i pięknie się prowadzi :)

Kurcze fajne macie wózki. Ja czekam do listopada bo premie itd przyjdą. My zakochalismy się bez pamięci w quinny moodd turkudowym na czarnym stelażu. Cuuuuudny i pięknie się prowadzi :)

Mi się też podoba ten wózek ale on ma chyba spacerówkę taka kubełkową? Że nie reguluje się pochylenia oparcia tylko całe siedzisko można położyć? I dla mnei to jest minus

Super zakupy dziewczyny.
.szkrabek wózeczek pierwsza klasa :-)

A niżej moje wczorajsze łowy.

Załączniki

• 20151006_161824[1].jpg
    20151006_161824[1].jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 100
  • 20151005_195729[1].jpg
    20151005_195729[1].jpg
    17 KB · Wyświetleń: 86
Dzag82 ja tez przy dadach zostane no i te kaufland w groszki sa podobne tylko grafika bleee, reszta sztywne jsk piszesz. W szpitalu dawali happy to nawet mi pasowały bo wycięcie na pepek i sztywne grube to dobre na bioderka ale na poczatek tylko.

Super te wasze pojazdy i zakupy w ogóle :*.

Szkrabek, ładny wózeczek :tak:. Taki jaśniutki i delikatny.
Piguła85 pisze:
Tak marcysiaa ma kubełkowa. Mi akurat nie przeszkadza
Cóż. Tobie nie, Ty w nim nie siedzisz. Ale dla dziecka to słaba sprawa. Nigdy nie będzie leżało płasko podczas spania na spacerze. Słabe.
Piotrusiowa, śliczne ciuszki :tak:.
Zozzolka pisze:
W szpitalu dawali happy to nawet mi pasowały bo wycięcie na pepek i sztywne grube to dobre na bioderka ale na poczatek tylko.
Wycięcie na pępek jest fajne. Ale równie dobrze można kupić zwykłe pieluszki i samemu zrobić wycięcie, albo po prostu zawinąć pasek w dół - tak też robią w szpitalu. U nas to wycięcie i tak było za małe i tak czy inaczej pasek zawijałam ;-).

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, zaczełam si e zastanawiać nad kupnem używanego wózka... Zawsze mówiłam, że jak juz się doczekamy naszego Szczęścia, to wszytsko kupimy nowe... Ale... Wózek, który bym chciała to koszt w granicach 3 tyś.... Nie stać nas w tej chwili... no i pomyślałąm, żeby kupić wózek za jakieś 500-700zł w sumie tylko dla gondoli, którą i tak maluchy mało niszczą, bo krótki czas jest jej użtkowania. A na wiosnę, kiedy Mała juz wyrośnie z gondoli moglibysmy kupić wypasioną spacerówkę. Bo jak patrzyłam to też koszt powyzej 1000zł... No i mam dylemat :/ POwiem Wam, ze zrobiliśmy sobie z mężem założenie ile wydajemy na wyparwkę, remont mieszkania przed narodzinami Małej itp... Juz jestesmy blisko limitu finansowego, a jaeszcze nie mamy wóżka, fotelika, łóżeczka, wanienki i całej chemii do pielęgnacji... Zaczynam pranie ubranek to też się okazę czego brakuje... I właśnie dlatego pomyslałąm o uzywanym wózku na ten moment... A do kwietnia na specerówkę się odłoży grosz.... Maż nie bardzo chce używany wóżek, ze względu właśnie na to, ze to bedzie nasze długo wyczekiwane dziecko i on by chciał mu zapewnić wszystko co najlepsze. I mam zagwostkę co zrobić :crazy:

Do góry