reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mamy i maleństwa

Dziewczyny ja dziś dogorywam, więc tak na chwilkę. Widzę, że porównywarka jest :-)
porannakawa Silvia jest śliczna na białej ramie. Śmiem stwierdzić, że ładniejsza nawet od hollanda. Widziałam ją też w sklepie. Do tego ma na gondoli (spacerówce chyba też) takie efektowne chromowane wstawki, tylko znowu gondola jest krótsza, a i w tej wersji s-line (chyba jakaś podrasowana edycja) nie ma dużego wyboru kolorów dla dziewczynki. Są same ciemne, ale dla chłopczyka idealne.
Tutki też widziałam. Też prezentują się bardzo dobrze. Co do funkcji to nie wiem, bo jak zapytałam co mają te cudeńka to pani ze sklepu zasugerowała, że skoro interesujemy się Bebetto to żebyśmy jednak przy nich zostali :-)
Silvii jak i tych wszystkich modeli z twardymi torbami pod wózkiem nie można właśnie składać razem ze stelażem.

quchasia masz rację, że bebetto nie należą do najlżejszych, ale podobno im cięższe tym bardziej stabilne. Widziałam też o wiele cięższe. Z reguły były to wózki z dolną granicą ceny 2000 zł. Uważam jednak, że zawsze można wypiąć gondolę i potem wrócić po sam stelaż :-) myślę, że na 2 piętro dam radę. A potem to już ze składaną spacerówką będzie pikuś.

Domi Polka kółeczka są pompowane i bardzo łatwo się je ściąga do mycia. Na jeden klik.

reklama
ja dopiero teraz zdałam sobie sprawę, że istotna też jest kwestia składania spacerówki.. będę musiała na to zwrócić uwagę, bo jakoś wcześniej o tym nie myslałam:)

super macie dziewczyny tez ciuszki dla maleństw :tak: ja dziś jade odebrać swoje od meza siostry cieszy mnie to ze wszystko nowe jest bo ona ma 4chlopcow wiec nie miała jak tego uzywac:-)U nas w sumie nie sa takie drogie ciuszki dla małych dzieci jak na nasze zarobki wiec jest ok ale jak mieszkałam w pl i urodziłam Majcie to ufff az strachbylo myslec ile to kasy trzeba. Ja na szczęście wozek mam z glowy już a jak mi się znudzi to kupie spacerowke inna już bo za ten dużo nie dalam. Milej niedzieli zycze pozdrawiam:-):-)

zrobiłam fotki swoich zdobyczy :tak::tak: wiec udostepnie ale tylko kilka zrobiłam bo żeby wszystko wrzucić to by duuzzo trzeba było fotek :-p:-p

IMG_1159.jpgIMG_1160.jpgIMG_1161.jpgIMG_1158.jpg

Załączniki

• IMG_1159.jpg
    IMG_1159.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 60
  • IMG_1160.jpg
    IMG_1160.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 65
  • IMG_1161.jpg
    IMG_1161.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 68
  • IMG_1158.jpg
    IMG_1158.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 59
Gosia super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-) a ten bodziak z falbanka wymiata :-D Podobny wczoraj na ebayu widzialam az mysle czy tez nie kupic :-)
Piekne ubranka!!!

porannakawa dzięki mi tez się podobają :laugh2::laugh2: i to tak tylko wybrane ciuchy bo mam icho wiele wiece bodow spiochow sukieneczke jeansowych to mam chyba z 5 i bolerka sweterki nawek zakiecik dla malej kiezniczki mam ale musze uprać bo to używane wiec musze dokupić tylko pieluszki tetrowe pościel kolderke poduszke lozeczko i komode no i kosmetyki reszte mam a najbadziej cieszy mnie mój wozek:laugh2::laugh2:

daj fotki ale tylko gondoli i spacerówki bo nosidełko to normalnie jak nosidełko wygląda:-p:-p
IMG_1143.jpgIMG_1144.jpg

Załączniki

• IMG_1143.jpg
    IMG_1143.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 63
  • IMG_1144.jpg
    IMG_1144.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 58
reklama
A my w końcu robimy pierwszy zakup dla naszego dziecka!:-):-)
Co prawda, zamówienie wózka planowałam na wrzesień, bo w zeszłym tygodniu mąż musiał kupić sobie nowego laptopa do pracy (a jest programistą, więc sprzęt niestety nie kosztował mało:confused2:), a dzień przed totalnym rozsypaniem się starego sprzętu zamówiłam nową sofę ze skóry do salonu, więc budżet wykorzystany na milion procent, aż.. nadarzyła się okazja!

Byłam w sklepie osiedlowym i coś mnie tknęło, żebym zatrzymała się przy tablicy z ogłoszeniami (nigdy wcześniej tego nie robiłam!), a tam ogłoszenie: WÓZEK TEUTONIA NOWY W FOLII I KARTONIE, sprzedam. Dzwonimy do ludzi, okazuje się, że kolor idealny (taki jak chcieliśmy), w cholerę dodatków i dokładnie ten model wózka, który chcieliśmy zamawiać. Sprzęt ogólnie o wartości 7 800 zł (sprawdziliśmy cenę wszystkich dodatków na stronie producenta), a kupujemy za około 4 200 zł (czyli tyle ile w zasadzie zapłacilibyśmy za samą gondolę i spacerówkę). Za tydzień będziemy go oglądać i ewentualnie kupimy. Co prawda do końca sierpnia nie będę jeść i nie zapłacę rachunków:-D no ale takiej okazji nie można zmarnować.

Do góry