reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
hannover mi sie nie podoba, a tym bardziej dziura;-) eeeee to sie chyba jednak nie spotkamy:-p:-p:-p:-p:-:)-:)-:)baffled::baffled:

bo na mnie jest konto na Allegro, ale zfinansował małżonek jako prezent imieninowy :sorry2:
Choć to i tak tylko umownie, bo kasę mamy przecież wspólną :-D

Identycznie jak u nas:-D Mąż mi daje pieniądze na prezent dla siebie:sorry2::-p:rofl2: Dziwna sytuacja, ale jeszcze przez jakiś czas nie ulegnie zmianie;-) Przynajmniej dopóki nie zacznę pracować poza domem:tak:

Swoją drogą kamerka bardzo fajna i w przystępnej cenie:tak:

Nuśka laptop the best, bardzo dobry wybór:tak:

Susu a masz już upatrzone jakieś konkretne okularki:confused::-)

Tycia
pochwal się tymi zakupami z KappAhl, bo ciekawa jestem co tam w tych sklepach nowego, bo jak będę w PL to chciałam się przejechać, a nie wiem czy warto:-p:-D

Aga
a w jakie kosmetyki inwestujesz:confused:;-)

bylam u optyka, z 40 min przymierzalam okularki, LAila poczatkowo na rekach bo ie bala/ wstydzila pani sprzedawczynii:baffled:, potem troche pobiegala sobie, a wybor ogroooomny i w sumie poki co znalazlam 3 pary ktore najbardziej mi pasowaly i jutro albo poutrze ide z kumpela coby mi doradzila. najbardziej podobaly mi sie rozowo fioletowe, ale roche niepraktyczne wiec chyba jednak wybiore bez oprawek okulary;-)

reklama
Przyszła kamerka :wściekła/y: Lipa totalna, robi zdjęcia jakościowo odpowiadające zdjęciom robionym aparatem z lepszej komórki, filmiki też kiepskiej jakości. Na dodatek nie działa wyświetlacz.
Napisałam do gościa a on mi napisał, że mam go przesłać na warunkach gwarancji (z powodu tego wyświetlacza).
A wiecie co ma w gwarancji? Że mam przesłać kamerkę na własny koszt i zapłacić jeszcze za przesyłkę zwrotną do mnie (radzą, żeby wsadzić do przesyłki 10 zł :wściekła/y:).
Słuchajcie, czy gość ma takie prawo? I czy ja mam jakieś prawo odstąpić od sprzedaży jeśli towar do mnie dotarł, a nie jestem z niego zadowolona? I jak to załatwić? Bo jak mi się będzie psuła kamerka, to będę co chwilę płacić 2 razy za przesyłkę, a takie g ó w n o pewnie będzie się psuło co chwilę. Nie wspominając już o jakości zdjęć.

Ostatnia edycja:
Do góry