reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
mysia zmywarka to super sprzet ja moja marysie kocham kocham kocham po imprezie fiku myku nic nie ma nie ma walki kto zmywa i kiedy my mamy 40cm i na nas starczy całkowicie.
naprawde polecam polecam a zwłaszcza facet ja powinien polubic bo nie ma gdakania o zmywaniu wycieraniu wszystko idealnie suche błyszczące czyste
naprawde polecam polecam a zwłaszcza facet ja powinien polubic bo nie ma gdakania o zmywaniu wycieraniu wszystko idealnie suche błyszczące czyste
mysia23
mama dwójeczki
mysia zmywarka to super sprzet ja moja marysie kocham kocham kocham po imprezie fiku myku nic nie ma nie ma walki kto zmywa i kiedy my mamy 40cm i na nas starczy całkowicie.
muszę mu to pokazać...on uważa, ze jest wiele innych wydatków i na co inne bardziej sie przyda...mówi "poźniej sobie kupimy"..ale jak ja już zamówię meble to nie wiem gdzie wstawię..chyba na dach..bo u nas tylko do zabudowy wchodzi w gre
karola-04
mysia to sama oszczednosc mniej wody mniej plynow mniej szmat a wiecej czasu
moj maz tez sie do niej przekonałzwłaszcza jak zostałsam i zacierał ślady po imprezce wszystko idealnie umyte
naprawde to dobry sprzet wiec męży Mysi polecam i sam bedziesz zadowolony
moj maz tez sie do niej przekonałzwłaszcza jak zostałsam i zacierał ślady po imprezce wszystko idealnie umyte
naprawde to dobry sprzet wiec męży Mysi polecam i sam bedziesz zadowolony

rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
A u anas było odwrotnie,mąż chciał,a ja nie(wolałam nową kanapę).No ale sie uparł.Argumenty-mało wody idzie i prądu.Kumpel sprawdzał ile wody potrzebuje do zmycia 9 kompletów w zlewie(mycie w misce,płukanie pod bieżącą) i wyszło 2,5 raza więcej.No i my kupiliśmy taką zwykłą,nie pod zabudowę,mąż ucioł jedna szafkę,zdjoł górę od zmywarki(wszystkie maja zdejmowany blat)i ja zamontował,a na niej blat.muszę mu to pokazać...on uważa, ze jest wiele innych wydatków i na co inne bardziej sie przyda...mówi "poźniej sobie kupimy"..ale jak ja już zamówię meble to nie wiem gdzie wstawię..chyba na dach..bo u nas tylko do zabudowy wchodzi w gre

Oliwieczka
zadzwoniłam do tej firmy z ive Roshe bo ileż mozna czekac na paczkę z kosmetykami? Miesiąc -stanowczo za długo... a oni wyslałi mi ją dopiero 27 lutego a zamówienie wysłałam 11 
więc teraz musze czekac jeszcze z tydzień ...siet

więc teraz musze czekac jeszcze z tydzień ...siet

karola-04
Oliweczka nic nie mowi ja na moje zamowienie z OTTO tez czekam jakas laska zadzwoniła i powiedziałą że dopiero teraz jest dostepna ta sukienka i czy ja ja dalej chce wiec czekam dalej to w sumie o 12 lutego czekam a telefon mialam 27lutego 

mam nadzieje ze warto bedzie czekac

Oliwieczka
Oliweczka nic nie mowi ja na moje zamowienie z OTTO tez czekam jakas laska zadzwoniła i powiedziałą że dopiero teraz jest dostepna ta sukienka i czy ja ja dalej chce wiec czekam dalej to w sumie o 12 lutego czekam a telefon mialam 27lutegomam nadzieje ze warto bedzie czekac
no mi dzisiaj przysłali

reklama
Oliwieczka