reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
kIEDYS ZAMAWIALYSMY Z SIOSTRAMI Z BON PRIXA...ALE POZNIEJ ZACZELY SIE TE ROZMIARY BARDZO ROZNIC....KILKA RAZY DOSTA;LYSMY NIE TO CO CHCIALYSMY I POSZEDL TEN SPOSOB ZAMAWIANIA W ODSTAWKE;-)
Ja tez z tego katalogu nie jestem zadowolona przychodzily ciuchy niby w moim rozmiarze a za duze :baffled:

a ja chce sobie kupić jakis dobry podkład pod makijaż, miałam z loreala cashmere, teraz mam maybelline superstay, mozecie coś polecić? macie może jakis sprawdzone z innych dobrych firm?

ja kiedys mialam z chanel wiem wiem zaraz bedzie atak co to za cena itp. ale powiem krótko to był najlepszy podkłąd na świecie wydajny ma maxa mialam go 2 lata i jeszcze troche zostalo tylko przy przeprowadzce sie zapodział
wiec polecam moze koszt duzy na poczatek ale warto przeliczyc ile przez 2 lata wydamy na podkład.

a ja chce sobie kupić jakis dobry podkład pod makijaż, miałam z loreala cashmere, teraz mam maybelline superstay, mozecie coś polecić? macie może jakis sprawdzone z innych dobrych firm?

Używam Matte mousse Maybelline od czasu do czasu i jestem zadowolona:tak:

Karola-04 nie boisz się używać kosmetyku przez dwa lata?
Na większości kremów, podkładów etc. jest znaczek aby zużyć w ciągu 6 lub 12 miesięcy od daty otwarcia:confused:

kIEDYS ZAMAWIALYSMY Z SIOSTRAMI Z BON PRIXA...ALE POZNIEJ ZACZELY SIE TE ROZMIARY BARDZO ROZNIC....KILKA RAZY DOSTA;LYSMY NIE TO CO CHCIALYSMY I POSZEDL TEN SPOSOB ZAMAWIANIA W ODSTAWKE;-)

O, a ja wlasnie chcialam sobie cos zamowic z bonprixa. Hmm, teraz musze sie zastanowic.

reklama
A ja ostatnio tzn 16 dni temy wysłałam zamówienie (pocztą)na kosmetyki z Ive rosche ( nie wiem dokładnie jak to sie pisze) ale do dziś ich nie dostałam :/ :confused:

Do góry