reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ja tez z tego katalogu nie jestem zadowolona przychodzily ciuchy niby w moim rozmiarze a za duzekIEDYS ZAMAWIALYSMY Z SIOSTRAMI Z BON PRIXA...ALE POZNIEJ ZACZELY SIE TE ROZMIARY BARDZO ROZNIC....KILKA RAZY DOSTA;LYSMY NIE TO CO CHCIALYSMY I POSZEDL TEN SPOSOB ZAMAWIANIA W ODSTAWKE;-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Moja siostra zamawia rozmiar mniejszy(a i tak jedna bluzka za duża była)Ja tez z tego katalogu nie jestem zadowolona przychodzily ciuchy niby w moim rozmiarze a za duze
Oliwieczka
a ja chce sobie kupić jakis dobry podkład pod makijaż, miałam z loreala cashmere, teraz mam maybelline superstay, mozecie coś polecić? macie może jakis sprawdzone z innych dobrych firm?
karola-04
ja kiedys mialam z chanel wiem wiem zaraz bedzie atak co to za cena itp. ale powiem krótko to był najlepszy podkłąd na świecie wydajny ma maxa mialam go 2 lata i jeszcze troche zostalo tylko przy przeprowadzce sie zapodział
wiec polecam moze koszt duzy na poczatek ale warto przeliczyc ile przez 2 lata wydamy na podkład.
wiec polecam moze koszt duzy na poczatek ale warto przeliczyc ile przez 2 lata wydamy na podkład.
a ja chce sobie kupić jakis dobry podkład pod makijaż, miałam z loreala cashmere, teraz mam maybelline superstay, mozecie coś polecić? macie może jakis sprawdzone z innych dobrych firm?
Używam Matte mousse Maybelline od czasu do czasu i jestem zadowolona
Karola-04 nie boisz się używać kosmetyku przez dwa lata?
Na większości kremów, podkładów etc. jest znaczek aby zużyć w ciągu 6 lub 12 miesięcy od daty otwarcia
Ano chyba że takna loiczku bylo napisane po odtwarciu 24 miesiace tzn.24M
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
kIEDYS ZAMAWIALYSMY Z SIOSTRAMI Z BON PRIXA...ALE POZNIEJ ZACZELY SIE TE ROZMIARY BARDZO ROZNIC....KILKA RAZY DOSTA;LYSMY NIE TO CO CHCIALYSMY I POSZEDL TEN SPOSOB ZAMAWIANIA W ODSTAWKE;-)
O, a ja wlasnie chcialam sobie cos zamowic z bonprixa. Hmm, teraz musze sie zastanowic.
reklama
Oliwieczka
A ja ostatnio tzn 16 dni temy wysłałam zamówienie (pocztą)na kosmetyki z Ive rosche ( nie wiem dokładnie jak to sie pisze) ale do dziś ich nie dostałam :/