reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

matylda_m ja też nie wiedziałabym które wybrać, i jedne, i drugie ładne. Ale ta szpileczka... podziwiam! Ja muszę mieć grubszy obcas, na takiej szpilce nie umiem chodzić (zwłaszcza z Milenką na rękach) ;-)

reklama
A ja ogólnie nie przepadam na odkrytymi palcami....dopiero lato mnie tak raduje i wtedy to króluje minimalizm...

Joasiek, ja z Małgosią na rękach w życiu bym nie ubrała tej szpilki:tak: Gośka jest zbyt ruchliwa a ja nie umiem biegać w obcasach:-)

Mysia to moje pierwsze czółenka z odkrytymi palcami i dopiero się okaże, czy przypadną mi do gustu:-p

Susu, drugie też mi się bardziej podobają (stonowane do pracy, bez kokardek i takich tam), ale szpilka 8 cm... a pierwsze trochę bardziej stabilne...
no sama nie wiem... najwyżej zaszaleję i kupię obydwie pary;-)

obcasy kojarza mi sie z porodem;-):-p
prawie rodzilam ale na wyjazd do szpitala kozaki z obcasami zalozylam...
a teraz adidaski:nerd::baffled:

Ja teraz na wysokich obcasach pomykam (ale dość grubych i stabilnych)... bo wyszczuplają nogi... :-D

reklama
Do góry