reklama
MATYLDA jak tam prezent z KOKARDA;-)?
Podobał się ;-)
U nas też wieczór zaczął się mało romantycznie. Tomek wziął się za naprawę szafy w przedpokoju i jak wyjechał z wiertarką o 19 to myślałam, że nici z romantycznej kolacji. Ale na szczęście sprawnie mu to poszło :-)
O jakich dwóch maluchach tu jest mowa? Życzę udanego wieczoru.u nas niestety nieromantyczne
dwojka dzieci w domu, drzwi bez klamek, szkoda gadac
dzis nadrobimy, oba maluchy odwozimy do lodzi i hulaj dusza...
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Ja chyba też coś przegapilam(nie doczytałam)no ale tak to ze mna bywa czasem.O jakich dwóch maluchach tu jest mowa? Życzę udanego wieczoru.
rozalka
Z siostrą kupujemy czasem z Quelle i jestem zadowolona(choć rozmiar tam mam mniejszy niz normalnie).Siostra i mama moja kupują też z Bonprix.Trzeba uważnie patrzeć na tabelki z rozmiarami,bo sie różnią.kupowalyscie kiedys ubrania z katalogu?? ja wlasnie zamowilam cos sobie z katalogu OTTO i teraz mysle po czasie czy dobrze zrobilam.
Z siostrą kupujemy czasem z Quelle i jestem zadowolona(choć rozmiar tam mam mniejszy niz normalnie).Siostra i mama moja kupują też z Bonprix.Trzeba uważnie patrzeć na tabelki z rozmiarami,bo sie różnią.
kIEDYS ZAMAWIALYSMY Z SIOSTRAMI Z BON PRIXA...ALE POZNIEJ ZACZELY SIE TE ROZMIARY BARDZO ROZNIC....KILKA RAZY DOSTA;LYSMY NIE TO CO CHCIALYSMY I POSZEDL TEN SPOSOB ZAMAWIANIA W ODSTAWKE;-)
reklama
rozalka
Dokładnie o Bonprixie też słyszałam,ale moja siostra zamwia bluzeczki i jest zadowolona.Ja też,bo raz mi oddała za dużą.kIEDYS ZAMAWIALYSMY Z SIOSTRAMI Z BON PRIXA...ALE POZNIEJ ZACZELY SIE TE ROZMIARY BARDZO ROZNIC....KILKA RAZY DOSTA;LYSMY NIE TO CO CHCIALYSMY I POSZEDL TEN SPOSOB ZAMAWIANIA W ODSTAWKE;-)