reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam ;)

Rosmerta, pokaż płaszczyk :happy2:

A u mnie to wprawdzie nie zakup, ale jakby moja Paulina się tym nie zajęła, to bym musiała płacić w salonie kosmetycznym, więc wklejam na wątku o zakupach :-p
Tylko się nie śmiejcie, że takie krótkie te żele, to na moją prośbę są narazie do końca opuszków palców, bo ja do tej pory miałam bardzo krótkie paznokcie, takie ze 2 mm, bo mam swoje bardzo miękkie i odrazu się gną i łamią. A jak ktoś cały czas nosi zerowe paznokcie, to nawet takie do końca opuszków palców wydają mi się baaardzo dłuuugie i muszę się przyzwyczaić do nich. Jak przywyknę, to z czasem będę mogła pomyśleć o dłuższych.

Kwiatki są ręcznie malowane :tak: Po zdjęciu Paulina jeszcze przykleiła mi cyrkonie :happy2:
Jak narazie jestem pod wrażeniem - paznokcie tak pomalowane przeżyły 4 dni, w tym wielkie sprzątanie z szorowaniem bez rękawiczek (bo nie lubię ich nosić i ubieram tylko w absolutnie koniecznych przypadkach) i wyglądają tak, jak zaraz po malowaniu. A na moich miękkich paznokciach to lakier nawet doby by nie wytrzymał, odrazu by poodpryskiwał.

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia sliczne te pazurki :-) To , ze sa krótkie, to, moim zdaniem ich zaleta , nie wada. A poza tym masz bardzo ładne i delikatne dłonie :-)

Dziękuję Madzix, jesteś miła, ale dłonie niestety już takie ładne nie są. Fakt, że wysmuklały, odkąd zrzuciłam trochę kilogramów, ale za to pomarszczyły się :blink:. No, ale cóż, czegóż wymagać od natury, w końcu czterdziecha na karku :sorry2:

Kasiad no zdolna ta twoja córa:tak: paznokcie pierwsza klasa. Ja osobiście nie lubie mega długich paznokci żelowych, bo wygladaja po prostu sztucznie, taka długośc jest ok, najwazniejsze, ze ty się dobrze w takiej czujesz:tak::-) pełen podziw dla talentu Pauliny, bo jak spojrzałam, to pomyślałam, ze kwiatki naklejane, bo perfekcyjnie wykonane:tak:

Paulina bardzo utalentowana i gdybyście bliżej mieszkały, skorzystałabym z usług, ale również na taką długość bym się zdecydowała, gdyż zgadzam się z przedmówczyniami, że długie wyglądają sztucznie

zrobiłam pierwsze ciązowe zakupy:-)

kupiłam sobie spodnie dresowe, bo w domu nie mam juz w czym chodzić, te co mam sa juz ciasnawe:szok::rofl2:
DRESOWE SPODNIE CIĄŻOWE Z PANELEM - ROZMIAR L/XL (1269567569) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

i przy okazji kupiłam sobie taka tuniczkę

tunika.jpg

Wolfia płaszczyk fajny
Kasiad
pazurki fajne...wcale nie za krótkie
rosmerta no powiem ,ze aż chce się być w ciąży tyle jak można się ubrać swobodnie...bardzo ładne naprawdę

reklama
no ja muszę się wybrać do mothercare zobaczyć co tam ciekawego.jeszcze żądnych zmian w garderobie nie mam.pamiętam że też kiedyś miałam takie spodnie w H&M kupowałam a ostatnio znalazłam w szafie nawet rajstopy ciążowe.

Do góry