reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

Rosmerta, pokaż płaszczyk :happy2:

A u mnie to wprawdzie nie zakup, ale jakby moja Paulina się tym nie zajęła, to bym musiała płacić w salonie kosmetycznym, więc wklejam na wątku o zakupach :-p
Tylko się nie śmiejcie, że takie krótkie te żele, to na moją prośbę są narazie do końca opuszków palców, bo ja do tej pory miałam bardzo krótkie paznokcie, takie ze 2 mm, bo mam swoje bardzo miękkie i odrazu się gną i łamią. A jak ktoś cały czas nosi zerowe paznokcie, to nawet takie do końca opuszków palców wydają mi się baaardzo dłuuugie i muszę się przyzwyczaić do nich. Jak przywyknę, to z czasem będę mogła pomyśleć o dłuższych.

Kwiatki są ręcznie malowane :tak: Po zdjęciu Paulina jeszcze przykleiła mi cyrkonie :happy2:
Jak narazie jestem pod wrażeniem - paznokcie tak pomalowane przeżyły 4 dni, w tym wielkie sprzątanie z szorowaniem bez rękawiczek (bo nie lubię ich nosić i ubieram tylko w absolutnie koniecznych przypadkach) i wyglądają tak, jak zaraz po malowaniu. A na moich miękkich paznokciach to lakier nawet doby by nie wytrzymał, odrazu by poodpryskiwał.

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia sliczne te pazurki :-) To , ze sa krótkie, to, moim zdaniem ich zaleta , nie wada. A poza tym masz bardzo ładne i delikatne dłonie :-)

Dziękuję Madzix, jesteś miła, ale dłonie niestety już takie ładne nie są. Fakt, że wysmuklały, odkąd zrzuciłam trochę kilogramów, ale za to pomarszczyły się :blink:. No, ale cóż, czegóż wymagać od natury, w końcu czterdziecha na karku :sorry2:

Kasiad no zdolna ta twoja córa:tak: paznokcie pierwsza klasa. Ja osobiście nie lubie mega długich paznokci żelowych, bo wygladaja po prostu sztucznie, taka długośc jest ok, najwazniejsze, ze ty się dobrze w takiej czujesz:tak::-) pełen podziw dla talentu Pauliny, bo jak spojrzałam, to pomyślałam, ze kwiatki naklejane, bo perfekcyjnie wykonane:tak:

Paulina bardzo utalentowana i gdybyście bliżej mieszkały, skorzystałabym z usług, ale również na taką długość bym się zdecydowała, gdyż zgadzam się z przedmówczyniami, że długie wyglądają sztucznie

zrobiłam pierwsze ciązowe zakupy:-)

kupiłam sobie spodnie dresowe, bo w domu nie mam juz w czym chodzić, te co mam sa juz ciasnawe:szok::rofl2:
DRESOWE SPODNIE CIĄŻOWE Z PANELEM - ROZMIAR L/XL (1269567569) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

i przy okazji kupiłam sobie taka tuniczkę

tunika.jpg

Wolfia płaszczyk fajny
Kasiad
pazurki fajne...wcale nie za krótkie
rosmerta no powiem ,ze aż chce się być w ciąży tyle jak można się ubrać swobodnie...bardzo ładne naprawdę

reklama
no ja muszę się wybrać do mothercare zobaczyć co tam ciekawego.jeszcze żądnych zmian w garderobie nie mam.pamiętam że też kiedyś miałam takie spodnie w H&M kupowałam a ostatnio znalazłam w szafie nawet rajstopy ciążowe.

Do góry