reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

Kasiad super! no i płaszczyk widzę na zimnisko też już jest :)
Rosmerta super zakupy :) i tez się pochwal płaszczykiem :)

ja sobie coś na zimę muszę kupić :)

reklama
Kasiad już widać, że Paulina będzie miała do robienia tych paznokci dryg:tak: Będzie arcydzieła tworzyła na tych żelach:rofl2: A jakie fajne buty sobie zakupiłaś - bardzo oryginalne i zwracające na siebie uwagę:-)

Rosmerta udane zakupy jak widzę:-) Tuniczka mi się bardzo podoba:tak::tak: Eh coś jest w tych ubraniach ciążowych, że tak przykuwają wzrok... pewnie cały sekret tkwi w pokaźnym brzuszku;-)

No to ładnie sobie poczynacie..
Rosmerta - śliczna ta tuniczka ciążowa...aż chce sie patrzeć
Kasiad tez zakupki widzę udane, butki kurtki, no prosze..no i paznokcie super, pogratulować Paulinie

Ja tez tam coś nie cos zakupiłam, ale to bardziej juz zimowo - na jesień już miałam, a zima zastała by mnie goła i wesołą...kurteczkę juz kupiłam i kozaki tez..a i tak sie schodziłam za tym - bo albo mnie coś już nie odpowiada, albo rozmiarów nie ma i ...nie będzie

Kasiu, widac ze Paulina ma dryg do tego. Bardzo mi sie podobaja paznokcie.:-)

Rosmerta, ladne zakupy. Tuniczka przesliczna. Bardzo mi sie podoba.:tak::tak::tak::happy2::happy2:
Ja juz chodze w dzinsach ciazowych jeszcze po Milenie. Normalne dzinsy cisnely mnie w dole brzucha - z reszta jak bylam z Milena w ciazy to tez musialam szybko miec ciazowe spodnie bo w innych bylo mi nie wygodnie.

Ja kupilam sobie w Kapphalu kurtke. Butow nadal nie mam na zime, ale z moim numerem nie bedzie latwo.

Kasiad zaszalałaś z bucikami :)

ja poszukuje kozaczków i wszędzie nie ma mojego rozmiaru ! siet:/ a za chwile to nic już nie będzie i zostaną mi zeszłoroczne które już będę mieć 3 sezon buuu

dzieki, ciuszki wcozraj przyszły, spodnie dresowe superwygodne, tuniczka fajna, ale napewno ładniej bedzie wygladac na wiekszym brzuszku niz mam w tej chwili

no i wcozraj kupiłam wreszcie jeansy ciązowe, bo w tych juz nie moglam wytrzymac - całe szczęście miałam sporo luzu bo to jeansy sprzed odchudzania były, no ale niewygodne juz teraz

reklama
Do góry