reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Kasiad już widać, że Paulina będzie miała do robienia tych paznokci dryg Będzie arcydzieła tworzyła na tych żelach A jakie fajne buty sobie zakupiłaś - bardzo oryginalne i zwracające na siebie uwagę:-)
Rosmerta udane zakupy jak widzę:-) Tuniczka mi się bardzo podoba Eh coś jest w tych ubraniach ciążowych, że tak przykuwają wzrok... pewnie cały sekret tkwi w pokaźnym brzuszku;-)
Rosmerta udane zakupy jak widzę:-) Tuniczka mi się bardzo podoba Eh coś jest w tych ubraniach ciążowych, że tak przykuwają wzrok... pewnie cały sekret tkwi w pokaźnym brzuszku;-)
mysia23
mama dwójeczki
No to ładnie sobie poczynacie..
Rosmerta - śliczna ta tuniczka ciążowa...aż chce sie patrzeć
Kasiad tez zakupki widzę udane, butki kurtki, no prosze..no i paznokcie super, pogratulować Paulinie
Ja tez tam coś nie cos zakupiłam, ale to bardziej juz zimowo - na jesień już miałam, a zima zastała by mnie goła i wesołą...kurteczkę juz kupiłam i kozaki tez..a i tak sie schodziłam za tym - bo albo mnie coś już nie odpowiada, albo rozmiarów nie ma i ...nie będzie
Rosmerta - śliczna ta tuniczka ciążowa...aż chce sie patrzeć
Kasiad tez zakupki widzę udane, butki kurtki, no prosze..no i paznokcie super, pogratulować Paulinie
Ja tez tam coś nie cos zakupiłam, ale to bardziej juz zimowo - na jesień już miałam, a zima zastała by mnie goła i wesołą...kurteczkę juz kupiłam i kozaki tez..a i tak sie schodziłam za tym - bo albo mnie coś już nie odpowiada, albo rozmiarów nie ma i ...nie będzie
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Kasiu, widac ze Paulina ma dryg do tego. Bardzo mi sie podobaja paznokcie.:-)
Rosmerta, ladne zakupy. Tuniczka przesliczna. Bardzo mi sie podoba.
Ja juz chodze w dzinsach ciazowych jeszcze po Milenie. Normalne dzinsy cisnely mnie w dole brzucha - z reszta jak bylam z Milena w ciazy to tez musialam szybko miec ciazowe spodnie bo w innych bylo mi nie wygodnie.
Ja kupilam sobie w Kapphalu kurtke. Butow nadal nie mam na zime, ale z moim numerem nie bedzie latwo.
Rosmerta, ladne zakupy. Tuniczka przesliczna. Bardzo mi sie podoba.
Ja juz chodze w dzinsach ciazowych jeszcze po Milenie. Normalne dzinsy cisnely mnie w dole brzucha - z reszta jak bylam z Milena w ciazy to tez musialam szybko miec ciazowe spodnie bo w innych bylo mi nie wygodnie.
Ja kupilam sobie w Kapphalu kurtke. Butow nadal nie mam na zime, ale z moim numerem nie bedzie latwo.
agusia9915
Matka wariatka
ja szukam kozaczków i kurtki ...
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
dzieki, ciuszki wcozraj przyszły, spodnie dresowe superwygodne, tuniczka fajna, ale napewno ładniej bedzie wygladac na wiekszym brzuszku niz mam w tej chwili
no i wcozraj kupiłam wreszcie jeansy ciązowe, bo w tych juz nie moglam wytrzymac - całe szczęście miałam sporo luzu bo to jeansy sprzed odchudzania były, no ale niewygodne juz teraz
no i wcozraj kupiłam wreszcie jeansy ciązowe, bo w tych juz nie moglam wytrzymac - całe szczęście miałam sporo luzu bo to jeansy sprzed odchudzania były, no ale niewygodne juz teraz
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
a sobie wczoraj zamówiłam taką sukienkę NEXT Sukienka - halens.pl
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Karola śliczna ta sukienka