reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam ;)

Kasiad super! no i płaszczyk widzę na zimnisko też już jest :)
Rosmerta super zakupy :) i tez się pochwal płaszczykiem :)

ja sobie coś na zimę muszę kupić :)

reklama
Kasiad już widać, że Paulina będzie miała do robienia tych paznokci dryg:tak: Będzie arcydzieła tworzyła na tych żelach:rofl2: A jakie fajne buty sobie zakupiłaś - bardzo oryginalne i zwracające na siebie uwagę:-)

Rosmerta udane zakupy jak widzę:-) Tuniczka mi się bardzo podoba:tak::tak: Eh coś jest w tych ubraniach ciążowych, że tak przykuwają wzrok... pewnie cały sekret tkwi w pokaźnym brzuszku;-)

No to ładnie sobie poczynacie..
Rosmerta - śliczna ta tuniczka ciążowa...aż chce sie patrzeć
Kasiad tez zakupki widzę udane, butki kurtki, no prosze..no i paznokcie super, pogratulować Paulinie

Ja tez tam coś nie cos zakupiłam, ale to bardziej juz zimowo - na jesień już miałam, a zima zastała by mnie goła i wesołą...kurteczkę juz kupiłam i kozaki tez..a i tak sie schodziłam za tym - bo albo mnie coś już nie odpowiada, albo rozmiarów nie ma i ...nie będzie

Kasiu, widac ze Paulina ma dryg do tego. Bardzo mi sie podobaja paznokcie.:-)

Rosmerta, ladne zakupy. Tuniczka przesliczna. Bardzo mi sie podoba.:tak::tak::tak::happy2::happy2:
Ja juz chodze w dzinsach ciazowych jeszcze po Milenie. Normalne dzinsy cisnely mnie w dole brzucha - z reszta jak bylam z Milena w ciazy to tez musialam szybko miec ciazowe spodnie bo w innych bylo mi nie wygodnie.

Ja kupilam sobie w Kapphalu kurtke. Butow nadal nie mam na zime, ale z moim numerem nie bedzie latwo.

Kasiad zaszalałaś z bucikami :)

ja poszukuje kozaczków i wszędzie nie ma mojego rozmiaru ! siet:/ a za chwile to nic już nie będzie i zostaną mi zeszłoroczne które już będę mieć 3 sezon buuu

dzieki, ciuszki wcozraj przyszły, spodnie dresowe superwygodne, tuniczka fajna, ale napewno ładniej bedzie wygladac na wiekszym brzuszku niz mam w tej chwili

no i wcozraj kupiłam wreszcie jeansy ciązowe, bo w tych juz nie moglam wytrzymac - całe szczęście miałam sporo luzu bo to jeansy sprzed odchudzania były, no ale niewygodne juz teraz

reklama
Do góry