reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
strój fajny ale dla mnie brak ramiączek jakoś bym mało pewnie się czuła z tym moim obiążeniem.
a ja kupiłam dziś na potrzeby samolotu torebkę tylko że czarna no i trochę tniej VERSO - 23383658 | Torebki | skóra naturalna | ze skóry licowej |
teraz bezpiecznie będę miaął dokumenty przed sobą.
no jak to bez ramiączek? z ramiączkami, które jak kto chce może odpiąć:tak:mało tego, strój ma wewnątrz staniczek, więc nawet z obciążeniem, nie ma szans nic się wylać, hi hi

Ostatnia edycja:
Kurczaki :rofl2: mam ochotę kupić sobie jakieś fajne buty (modne) ale nic nima w moim rozmiarze:crazy::rofl2:...kupiłam sobie za to dziś klapki Bjordal w ten deseń ale czarne z czerwonymi i różowymi kwiatkami z białym....uwielbiam je latem po domu i ogrodzie:rofl2:
1083044847_1

klapki fajowne:tak: mam podobne i śmigam własnie latem w nich po domu i ogrodzie:-)

a ja bede musiaął zrobić uzupełnienei garderoby - brak spodni w moim obencym rozmiarze - stare sie nie nadaja na nic (te sprzed przytycia) a te teraz po diecie sa za wielkie juz. Musze chociaz jeansy jakies upolowac, bo jak zimnno to nie mam co wlozyc na pupsko:sorry: no ale w ta strone brak garderoby tak bardzo az mi nie przeszkadza;-)

Agusia, fajowe klapki. Wygladaja na bardzo wygodne.:-)

Rosmerta, tez bym tak chciala wymieniac garderobe na mniejsza. :tak: Normalnie marze o takim dniu.

Agusia fajne klapki i wyglądaja na super wygodne.
Ja mam teraz problem z butami,rano zakładam,a po południu to juz tylko w kapciach moge smigac,bo nóżki puchna troszke.O garderobie nie wspomne,ze kicha...ale juz niedługo wróce do starych łaszków,to wtedy se kupie cos ekstra.

Agusia ja też kupuję te klapki choć starczają mi praktycznie na tzw. seson 3-4 miesiące i zawsze ta podeszwa w jakimś miejscu się łamie i kruszy.raz kupiłam sobie klapki przez internet ten sam typ ale za 90zł no i mam je 3 lata a chodzę w nich tak jak wy dom ogród spacerki.

reklama
Agusia fajne:tak:

ja dostałam japonki i kupił mi R z babcią hihi nawet bardzo ładne ;)

co do zmiany garderoby to ja też na mniejszą lubię wymieniać ;)

Do góry