reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

Matylda świetne bojówki:tak::tak: Będziesz w nich super wyglądała:rolleyes2:

A powiedzcie mi Dziewczyny czy taka zastawa pasowałaby również na święta, nie tylko na co dzień:confused: Bo mam wrażenie, że nie bardzo i może poszukam czegoś bardziej uniwersalnego i białego, choć bardzo mi się podoba:sorry2:
SALE !! PLENITUDE Serwis obiadowy Luminarc 38el (675691332) - Aukcje internetowe Allegro
J84_BD1.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
moj komputer robi super marne foty ale na początek coś takiego - jak odzyskam aparat to mogę wkleić lepsze.na zdjęciu zwłąszcza tym wyglądają jak byle co ale pierwszy raz mam buty z poduszkami wszystymi na stopie a wygone o matko super jak kapcie.

co do serwisu ja uważam że biał jest zawsze elegancki uniwesalny nie musi być jednolity ale biel to biel. ten to raczej na codzień.

Karola buty pierwsza klasa;-)

co do serwisu ja uważam że biał jest zawsze elegancki uniwesalny nie musi być jednolity ale biel to biel. ten to raczej na codzień.

Wolfia ja mam coś w tej kolorystyce ale mi na święta to mi nie pasuje :no: wtedy sięgam biały zestaw ze złotymi zdobieniami :tak:
A więc jednak poszukam czegoś białego - tak jak myślałam:tak:
Może mogłybyście coś podpowiedzieć w takim razie;-)

A mnie się ten serwis bardzo podoba i używałabym go na święta :tak:

Karola, buciki super!

Ostatnia edycja:
Buciki sliczne.....:)
zastawa tez bardzo ladna.....jednak na jakies ekstra obiady...swieto tez wole biale lub jakies jasne ...raczej klasyka....:)

Dzięki Dziewczyny:tak:

Karola
- buty przepiękne:-)

A powiedzcie mi Dziewczyny czy taka zastawa pasowałaby również na święta, nie tylko na co dzień:confused: Bo mam wrażenie, że nie bardzo i może poszukam czegoś bardziej uniwersalnego i białego, choć bardzo mi się podoba:sorry2:
http://allegro.pl/item675691332_sale_plenitude_serwis_obiadowy_luminarc_38el.html

Wolfia zastawa bardzo ładna i wg mnie na różne okazje, nie tylko codzienne:tak:
Czasem wystawić na stół coś oryginanego;-) Wszystko zależy od okazji - ja na święta na wigilię mam klasyczny "ślubny" serwis od teściów, ale drugiego dnia na stół wjeżdzają moje ulubione talerze w kolorze biało-zielonym:sorry2:

Chyba się jeszcze wstrzymam z tym zakupem i pomyślę. Do najbliższych Świąt mam trochę czasu;-) Na razie mam kilka talerzy, więc dla nas wystarczy, a gości się w większej ilości nie spodziewam:-p

reklama
Do góry