reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

Właśnie mi uświadomiłyście, że też przydałaby mi się jakaś zastawa, ale taka bardziej na codzień, bo od święta mam ze złoceniami i różyczkami (nie cierpię jej :-p)

karola buciki WOW! Jaka szpila :szok: Ja bym się na pewno wyłożyła w nich, w zyciu nie miałam na nogach takich szpilek, ale są bardzo sexi :tak:;-)

reklama
Zastawy super.
Na większe okazje mam ślubną,kremową i jest śliczna.Na codzień z IKEI Dinera:tak:

Karolasuper.:tak:

Asiu,ja tez mam z rózyczkami i złocieniami z CHodziezy:-D.Tez jej nie lubie.Uzywam jej od swieta:-p,a ta na co dzien mam w fatalnym stanie:baffled:,kilka kompletów w jednym:sorry2:.

Karola, czyli warto było poczekać na wyprzedaż;-), ciekawa jestem ile zaoszczędziłaś?
My z dziewczynkami też się wybieramy na zakupy, ale interesują nas same bluzeczki na ramiączkach, spodenki ewentualnie jakieś inne cieniutkie i podszyte wiatrem ciuszki, no i ja koniecznie jakieś klapki:cool2::-)

Matylda świetne bojówki:tak::tak: Będziesz w nich super wyglądała:rolleyes2:

A powiedzcie mi Dziewczyny czy taka zastawa pasowałaby również na święta, nie tylko na co dzień:confused: Bo mam wrażenie, że nie bardzo i może poszukam czegoś bardziej uniwersalnego i białego, choć bardzo mi się podoba:sorry2:
SALE !! PLENITUDE Serwis obiadowy Luminarc 38el (675691332) - Aukcje internetowe Allegro
J84_BD1.jpg

Wolfia ja osobiscie wolałabym biały zestaw :tak:

Karloa jakie szpile! wow, ale jak wygodne to super!

Karola, butki wspaniale !!!
Serwis z Lubiany tez boski :tak::tak::tak: Cena tez powalajaca. Nie jestem pewna czy to chodzi o Lubiane, ale moja tesciowa jezdzila do ich przyzakladowego sklepu , kupowac serwisy. Podobno maja duzo nizsze ceny niz ich wyroby sprzedawane w sklepach

przyzakładowy sklep jest 20km ode mnie :-D i wcale tak nie jest. w sklepach fabrycznych które są w róznych centrach handlowych są zdecydowanie lepsze ceny.

ja kupiłam ten z irysem ale to nie lubiana ale na okazje mam taki właśnie jak z lubiany wkleiłam link.

reklama
Do góry