reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
Ano szaleją, i dobrze :tak:
Ja dla siebie nic od dawna, za to dla Milenki co chwilkę coś... ja sobie odbiję to kiedyś później ;-)

Karola, gratuluje wymarzonego zakupu :tak:
Ano szaleją, i dobrze :tak:
Ja dla siebie nic od dawna, za to dla Milenki co chwilkę coś... ja sobie odbiję to kiedyś później ;-)
Hehe, Joasiek, nie wiem czy tak łatwo będzie to sobie odbić. Ja mam prawie dorosłe dzieci i ciągle nie mam szansy sobie odbić ;-)

teście wyjechali z aparatem na litwe do wtorku ale wieczorme zrobie foto kamera w laptopie aby nie wyszło że coś kręcę.

Hehe, Joasiek, nie wiem czy tak łatwo będzie to sobie odbić. Ja mam prawie dorosłe dzieci i ciągle nie mam szansy sobie odbić ;-)

Kasiad to nie tyle chodzi o Milenkę, ile o to że na razie mam sporo do zrobienia/kupienia w domu i sporo muszę w niego jeszcze zainwestować :tak:

matylda bojóweczki pierwsza klasa :tak:
Zastanawia mnie tylko ta rozmiarówka :szok: Rozmiar 38 i 106 w biodrach?? Przecież Ty z pewnością tyle nie masz... na tyle cm to raczej rozmiar coś koło 42/44 ? Dziwne :confused:

Zastanawia mnie tylko ta rozmiarówka :szok: Rozmiar 38 i 106 w biodrach?? Przecież Ty z pewnością tyle nie masz... na tyle cm to raczej rozmiar coś koło 42/44 ? Dziwne :confused:

Przyznam się szczerze, że nie patrzyłam na wymiary w biodrach. Mam bojówki z tej samej firmy w rozmiarze 38 i wyglądają one tak:
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-lutowe07-f147/kochane-lutowe-m-14692/index130.html#post3896001

Rozmiar 34 ma w biodrach 96 cm, tyle co ja. Nie wiem skąd babka bierze te wymiary - w życiu nie wbiłam się rozmiar 34:-D

reklama
Do góry