reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

matylda jak ty dajesz rade depilatorem wygolić pachy..o rany :szok::szok::szok::szok:

ja teraz poluje na torebkę taką płaska i butki - sandałki - a w sumie to upolowałam tylko czekam na wypłate :-):-D

Mysia sama się dziwię, ale odkąd mam depilator depiluję pod pachami i teraz rosną mi 3 włosy na krzyż - pensetą można byłoby je potraktować:cool2:

Pochwal się nowym zakupem:-)

reklama
A ja w koncu nie kupiłam tego Etiaxilu,bo udalo mi sie dobrac w koncu antyperspirant Adidas control;-).I jest ok:-):tak:.

a ja kupiłam sobie coś takiego :-)

Tchibo - Maszynka do lodów

Tchibo - Miseczki, 4 sztuki

Tchibo - Salaterka

juz mam z tego samego tworzywa żółte miseczki i dużą miskę i są mega fajne
a co do lodów to rok temu juz chcialam kupic sobie taka maszynkę.

no i kupiłam mega kiczowaty tusz do rzęs MAYBELLINE Define-a-lash kicz nad kicze a prosiłam o tusz który na maxa zrobi piękne długie grube rzęsy wymieniłam firmy tuszy jakie mam i nie jestem zadowolona no i kobieta mi mówi wie pani cena nie zawsze jest ważna. no i dałam się nabrać na mega wielkie szambo ,ale za to doceniłam moje tusze :-D:-) no tylko że muszę sobie jakiś kupić w sobote juz do duglasa pójdę i o 24zł będzie w sumie ten tusz droższy.

No,no jakie zakupy.
Co do tuszy,to sie nie wypowiem,bo nie mam porównania z tymi drogimi,bo mnie poprostu nie stać.Aktualnie właśnie używam ten "kicz" Karoli.:-p

widze zakupy udane:tak::-)
ja tez musze kupic tusz i włąśnie sie zorientowałam ,ze na allegro taniej:laugh2::-p;-):rofl2:
ja mam ten i w sklepie płaciłam 50 prawie a na allegro nawet 19.9:baffled::szok:max factor masterpiece max;-)

mi na duglasa szkoda kasy:-p

fajne zakupy babeczki!!!

ja zaraz mam termin u fryzjera i juz sie boje....;-):szok::-p:sorry: bo z takich spontonow nie zawsze cos dobrego wynika...

No,no jakie zakupy.
Co do tuszy,to sie nie wypowiem,bo nie mam porównania z tymi drogimi,bo mnie poprostu nie stać.Aktualnie właśnie używam ten "kicz" Karoli.:-p
Rozalka sorry.ale to moje zdanie.
a on tobie naprawdę w sposób widoczny wydłuża rzęsy??? ja bym musiała chyba z 5 minut jedno oko tuszować to może by był efekt.dla mnie chyba naprawdę najlepszy jest tuszx z Loreala lash architect ale dziś się dowiedziałam że są tusze produkowane specjalnie na rynek japoński na tzw. twarde proste rzęsy muszę coś takiego poszukać.

reklama
Do góry