reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

Wieki temu dostałam od męża depilator właśnie brauna i do dziś mi służy:tak:, tak więc jeśli chodzi o firmę to pewnie nie zawiedziesz się, a co do modelu, to musisz sama wybrać:tak:Ja swojego uzywam tylko latem, bo wtedy musiałabym non stop z żyletką ganiać, tak mi szybko włosy odrastają, a po depilacji ze 2 tyg spokoju mam;-)

reklama
Ja mam jakiś depilator Browna, ale starszy model, rzadko go używam. A zastanawiam nad depilatorem ultradźwiękowym :tak: tylko nie wiem, czy jest tak super skuteczny jak producenci go chwalą :confused:

Dziś kupiłam sobie WRESZCIE buty. Takie zwykłe do latania, za skórzane zapłaciłam 99 zł - to chyba dość korzystnie.

Karola ja pamiętam tylko jak wszystkie koleżanki, które miały depilatory Braun'a bardzo sobie je chwaliły, więc pewnie i Ty będziesz zadowolona:tak: Ja się od jakichś trzech lat przymierzam do takiego zakupu, ale coś się boję, że nie dam rady się depilować i będzie leżał:sorry2: Napisz jak się spisuje to może w końcu się zdecyduję na coś;-)

Kasiad bardzo ładne buciki sobie sprawiłaś:tak: Wyglądają na wygodne, a poza tym są zgrabne.

Tycia to zaszalałaś z tym telefonem;-) A jednak po tej komunii nie jest tak źle z finansami:-p;-) A serio to bardzo fajny, no i Nokia, więc raczej trwały:tak:

Ja też po goleniu maszynką mam spokój na jakiś tydzień, ale często czasu mi brakuje na to wszystko:sorry2:

Kasiad buty napewno wygodne na maxa

TYcia komóra u lala technicznie to się nie znam ale wizualnie mi się podoba

co do depilatora to postanowiłam być w tym sezonie konsekwentna. jak używam maszynki to po 2 dniach depilacja obowiązkowa przypominam dotykiem jeża. no i zaczełam używać plastrów wosku Veet no i w sumie ok ale rosną dość niereguralnie i efekt marny bo jak muszę część depilować do druga część zbyt krótka i tak non stop z tymi plastrami- fakt depiluję nimi tylko nogi od kolan w dół od kolan w górę to maszynka no i pomyślałam że depilator ułatwi sprawę i wyjdzie mnie taniej.(6 podwójnych plastró Veet to 18zł) no i do tego co weekend basen.

dam znać jutro powinien być u mnie.

Karola to daj znaka, czy udało ci sie wydepilowac od kolan w górę tym depilatorem, ja mam Philipsa i jesli juz nim depiluje to tylko kolana i od kolan w dół, jakos ud nie mogę wydepilować bo jakos juz tego bólu znieść nie mogę...:sorry2: ale od kolan w dół ok, na luzaku, ale faktycznie przynajmniej tydzień nogi gładkie a jak włoski odrastaja to juz słabsze i zdecydowanie mniej ich:tak::tak:

reklama
Do góry