reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Rosmerta no no pięknie Szalejesz kochana - kg w dół, włosy ścięte;-) Oby tak dalej
Tyciu ja właśnie uważam, że dobrze dobrana krótka fryzurka nie ma nic wspólnego z figurą Ja też bardzo dobrze wyglądam, a ścięłam włosy i jestem bardzo zadowolona Mój mąż jak mnie zobaczył znowu w krótkich włosach to powiedział, że mam chodzić do fryzjera co najmniej raz na dwa miesiąceBardzo Ci zazdroszcze tak krótkiej fryzurki,ja jestem za gruba na taka:-(
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
dziekuję :-)
świetnie się czuje w takiej długości:-), ale niestety musze je troche podkręcać bo inaczej proste jak druty mam te włosy
tak skracałam skracałam po troszku a znienacka ścięłam mocniej i wiem, że następnym rzem jeszcze tochę zmienie i podetne mocniej
świetnie się czuje w takiej długości:-), ale niestety musze je troche podkręcać bo inaczej proste jak druty mam te włosy
tak skracałam skracałam po troszku a znienacka ścięłam mocniej i wiem, że następnym rzem jeszcze tochę zmienie i podetne mocniej
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Rosmerta, swietnie wygladasz. Bardzo pasuje Ci ta fryzura.
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
super fryzurka Rosmerta!!
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
dzięki wielkie za miłe słowa:-)
reklama
Kafle już kupione Zdecydowaliśmy się na ten gres polerowany, a więc nie będzie szachownicy. Przy okazji wymieniamy też kafle w kuchni, kupiliśmy oczywiście te same kafle, będzie się ładnie komponowało, bo kuchnia jest na wprost wejścia do domu, a nie mamy do niej drzwi. No i pasują do kafli ze ścian kuchennych. Ale jak sobie pomyślę, co nas czeka To skuwanie starych kafli z kuchni i cała inna robota, to aż się boję
Acha, kupiliśmy też plafon na sufit i 2 kinkiety na ścianę. Jak nic się nie zmieni, to poniedziałek zaczynamy...
Acha, kupiliśmy też plafon na sufit i 2 kinkiety na ścianę. Jak nic się nie zmieni, to poniedziałek zaczynamy...
Ostatnia edycja: