reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

ja depiluję:tak:, coprawda znacznie rzadziej niz od kolan w dół, ale depiluję, bo mimo, że włoski sa jasne to ja mam akurat je długie:sorry2:i zimą sobie odpuszczam to depilowanie, ale jak andchodzi lato to depiluję:tak: podobnie na rękach tez mam długie, ale na rękach nie depiluję

reklama
Tycia fajny telefonik :tak:
Kasiad buciki jak kapciuszki, widac ze wygodne :tak:
gratuluje zakupu Karola mam nadzieje ze bedzie sie dobrze sprawował :tak:

Dzięki dziewczyny, buty rewelka :-) chodzi się w nich tak, jakby się chodziło na boso, nic nie uciska, a skórka jest tak miękka, że super pracują ze stopą w czasie chodzenia, pewnie to też zaleta dobrej podeszwy.

Tycia, telefon fajowski :tak:

Karola obowiazkowo daj znac jak bedzie sie sprawowal ten depilator....tez mam na niego chrabke....tylko zeby nie bolalo za bardzo....
mam jeden w domu tez philipsa ale nie moglam wyrobic z bolu <kiedys bylam bardziej wytrzymala hihi>
wiec lezy w szufladzie...

a co do golenia to tez gole od kolan w gore.....rzadziej bo rzadziej ale jednak:)

Ja tez miałam kiedyś Philipsa.Ogoliłam sie raz,bo nie wytrzymywałam z bólu:zawstydzona/y:.A potem wyrzuciłam,bo mialam z nim przykre wspomnienia:dry::zawstydzona/y:.
Telefonik dostałam od mamy:-):tak:.Ma chyba 5 telefonów firmowych i któremus sie własnie konczyłam umowa,a jeszcze dobrze działa,wiec ja dostałam:-):tak:.Fajnie,bo moge miec czerwona lub grafitowa obudowe.I jak ktos dzwoni to wyświetla mi się to na tej czerwonej(aktualnie uzywam) obudowie.Fajny bajer:tak:.
Jednak akumulatory padły,ale postaram sie kupic baterie,to pokaże moje Riekery;-)

dziś dopiero wydepilowałam nogi od kolan w dół kolana i 15cm nad kolanem i spoko tylko jedna ważna kwestia włosy nie mogą być zbyt długie max 1cm. pod kolanami takie włąsnie miałam :zawstydzona/y: ale już nie mam

no i kolejna kwestia ciężko samej wygolić tył nogi trochę gimnastyki. ale powiem wam że nic nie bolało serio.może dlatego że wcześniej wyrywałam je woskiem.

golarki i trymera nie używałam to jutro w ciągu dnia bo trochę czasu to zajmuje.

do poniedziałku powinnam być gładka na całych nogach co do bikini to się raczej nie odważę. pachy też tradycyjnie maszynką lub golarką ale nie depolatorem.

Karola - bajerancki depilator.:tak:
Pod wodą nóg jeszcze nie depilowałam:blink:
Ja mam starego, wysłużonego Philipsa, kupionego z 7 lat temu.
Depiluję nogi tylko od kolan w dół oraz pachy. Włoski odrastają cieniutki i zupełnie już nie czuję bólu. Strefę bikini traktuję maszynką, bo o dziwo woskiem i depilatorem boli mnie jak cholera.:dry:

reklama
no no karola..to moze tez sobie kupie ten depilator..jak mówisz,ze oki

ja mam juz stary i wysłużony braun, z 7 lat ma...nogi od kolan w dół oki, od kolan w gorę trochę boli, ale ogólnie traktuje je tylko latem, zimą często odpuszczam bo są naprawdę marne.......

matylda jak ty dajesz rade depilatorem wygolić pachy..o rany :szok::szok::szok::szok:

ja teraz poluje na torebkę taką płaska i butki - sandałki - a w sumie to upolowałam tylko czekam na wypłate :-):-D

Do góry