reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
U mnie w domu z takiej korzystają i są nią zachwyceni:tak: Bardzo dobrą cenę za nią dałaś, bo prawie 200zł to przegięcie:sorry:
No takiej ceny jak w aukcji bym na pewno nie dała :no: Moja fakt, mniejsza, bo ma 24 cm średnicy a nie 28 jak a aukcji, no i innej firmy, bo Steinbacha, ale Steinbach to też bardzo dobra firma :tak:

Kasiad, bardzo fajnie wyglada ta patelnia, tak solidnie- ja bardzo lubie takie trwałe, porzadne rzeczy:tak:
Jesli chodzi o tefala Ingenio, to moim zdaniem, moze nie totalna tandeta ale i patelnie i garnki bardzo przecietnie- ja nie byłam z nich zadowolona i nigdy juz sie nie skusze.Lepiej kupic duzo tansze tej samej jakosci albo troche dołozyc i miec naprawde dobre gary i patelnie. Moja ulubiona firma to Berghoff, ktora szczerze polecam.:tak:

Madzix,a czemu nie byłas zadowolona?
Bo po pierwsze ciagle zacinała mi sie ta raczka/uchwyt ai albo nie mogłam jej zdjac albo co gorsza zalozyc zeby przestawic goracy garnek:wściekła/y:
Po drugie ta pokrywka pasujaca na garnki o róznych srednicach była totalnie niestabilna a same garnki(ja miałam niebieskie, takie niestety dostałam w prezencie:wściekła/y:)a po trzecie same garnki bez rewelacji-bardzo ciezko czysciły sie na zewnetrzej stronie, wnetrze było ok. Moze nie okazały sie totalnym dziadostwem ale liczyłam na wiecej. Chciałam zyskac miejsce ktorego mam mało a w rezultacie dokupywałam dodatkowe czesci zeby moc posługiwac sie kompletem.
Szybko tez zniszczyły sie-wyrzuciłam je po dwoch latach i mimo ,ze gotuje codziennie to uwazam ze dobre garnki pownny słuzyc znacznie dłuzej.:tak:

Kasiad super, ostatnio zaczęłam się za patelnią rozglądać właśnie, potrzebuję małej i dużej, muszę się wybrać do makro :tak:

aaa monsz mi kupił aparat (bo stary ukradli:wściekła/y: )
o taki:
8612IS_Front_S.big.logo.jpg

8612IS_Front_S.big.logo.jpghttp:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry