Ciekawe...
No to wklejam inną:
VINZER Patelnia GRANITOWA 28 cm.z pokrywa INDUKCJA (522108417) - Aukcje internetowe Allegro
Fajna Kupiłaś naprawdę w przyzwoitej cenie:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciekawe...
No to wklejam inną:
VINZER Patelnia GRANITOWA 28 cm.z pokrywa INDUKCJA (522108417) - Aukcje internetowe Allegro
Ja na razie mam zestaw Tefal Ingenio i jestem zadowolona
No takiej ceny jak w aukcji bym na pewno nie dała Moja fakt, mniejsza, bo ma 24 cm średnicy a nie 28 jak a aukcji, no i innej firmy, bo Steinbacha, ale Steinbach to też bardzo dobra firmaU mnie w domu z takiej korzystają i są nią zachwyceni Bardzo dobrą cenę za nią dałaś, bo prawie 200zł to przegięcie
Bo po pierwsze ciagle zacinała mi sie ta raczka/uchwyt ai albo nie mogłam jej zdjac albo co gorsza zalozyc zeby przestawic goracy garnekMadzix,a czemu nie byłas zadowolona?
a co chcesz zrobić?znacie się na farbach do włosów