reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Karola przepięknie!!!!
A co do tuszu to przetestowałam chyba wszystkie o których pisałyście Mam beznadziejne rzęsy - króciutkie i rzadkie więc dobry tusz jest dla mnie jak zbawienie.
Do tej pory najbardziej zajebistym tuszem jaki miałam był ten: BOURJOIS MASCARA VOLUME GLAMOUR NOIR EBENE KR 06 - Bourjois - Sklep internetowy | e-drogeria
A co do tuszu to przetestowałam chyba wszystkie o których pisałyście Mam beznadziejne rzęsy - króciutkie i rzadkie więc dobry tusz jest dla mnie jak zbawienie.
Do tej pory najbardziej zajebistym tuszem jaki miałam był ten: BOURJOIS MASCARA VOLUME GLAMOUR NOIR EBENE KR 06 - Bourjois - Sklep internetowy | e-drogeria
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
a ja sie pochwale moim nowym autkiem, tzn nic specjalnego nie nowe bo tylko peugeot 306 ale jest tylko mój :-)
kupilismy go przed swietami ale nie zdazyłam się pochwalić ;-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
a ja sie pochwale moim nowym autkiem, tzn nic specjalnego nie nowe bo tylko peugeot 306 ale jest tylko mój :-)
Super.Gratuluję.:-)
Ja dostałam lokówko-suszarkę bez okazji.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Ja dostałam lokówko-suszarkę bez okazji.
Gratulacje takich fajnych zakupów i napewno przydatnych Oby jak najczęściej;-)
madzix
Fanka BB :)
Ja tez kupiłam sobie drukarke canona, , tuz przed swietami. Naprawde fantastycznie zdjecia drukuje, porównywalismy z tymi z labu i z drukarki sa lepsze(a na papierze o wyskokiej gramaturze sa rewelacyjne)Poza tym jest bardzo szybka i cicha.
DRUKARKA PIXMA CANON IP 4600 + KABEL USB + TONERY (513206844) - Aukcje internetowe Allegro
DRUKARKA PIXMA CANON IP 4600 + KABEL USB + TONERY (513206844) - Aukcje internetowe Allegro
mi się podoba dodam skromnie.to są rzęsy bez wytuszowania czyli tak wyglądają zawsze bez względu na porę dnia i nocy.
Karola dopiero zobaczylam
Ekstra rzeski....tez bym chciala ale kurcze drogi interes......tym bardziej ze swoje mam nie najgorsze tylko troszke rzadkie
Sliczna babeczka z Ciebie
madzix
Fanka BB :)
Gosia, ja na moim canonie tez drukuje bardzo duzo i cały czas jade na pierwszych tuszach. U mnie sa 2 czarne oraz kolorowe o których pisała Aga. Do modelu canona , który jest oczko nizej o od mojego sa juz bardzo dobre zamienniki po 20 zł za kolor. Do mojej drukarki za jakies poł roku pewnie tez juz opracuja zamienniki, na razie ich jeszcze nie ma.Jakosc wydruku jest super, dzisiaj nie moge zrobic zdjecia ze zdjecia bo mam popsuty aparat ale moze jutro uda mi sie pozyczyc od siostry.Uwazam ,ze canon wychodzi o wiele taniej niz HP czy potworne lexmarki z bardzo drogimi tuszami
reklama
Ja mam Canona - drukarka, ksero i skaner w jednym, zdjęcia drukuję tylko na niej, w ogóle nie wywołuję zdjęć gdzieś indziej. Za tusze płacę ok 16 zł (nieoryginalne), dość często zmieniam, bo bardzo dużo drukuje Paulina do swojej szkoły.
Jeśli kupować drukarkę, to szukać tylko takiej, do której są tanie tusze, co z tego jak zapłacisz tanio za drukarkę, jak tusz będzie koszmarnie drogi. Kiedyś taką mieliśmy i sprezentowaliśmy rodzicom, którzy drukują tylko okazjonalnie, a sobie kupiliśmy właśnie Canona
Jeśli kupować drukarkę, to szukać tylko takiej, do której są tanie tusze, co z tego jak zapłacisz tanio za drukarkę, jak tusz będzie koszmarnie drogi. Kiedyś taką mieliśmy i sprezentowaliśmy rodzicom, którzy drukują tylko okazjonalnie, a sobie kupiliśmy właśnie Canona