reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

:-D właśnie dlatego szukam kogoś, kto by mi doradził, żebym ewentualnie później miała na kogo winę zrzucić ;-):-D

ja ci moge doradzic tylko nie zrozumialam co to jest 7.1 czy jakos tak, jaki odcien chcesz uzyskać ? ciemny brąz czy jakies jasne? i jakie dokladnie masz teraz ? jaka farba firma numer itp :)

Nuska pokazuj sie :)

Karola a czemu ccesz koniecznie taka kurtke, jedziecie gdzies w gory? kup taka w ktorek dobrze sie czujesz i wygladasz.

reklama
oj gory chcialabym ale tylko w tym roku pomazyc moge nie ma czasu na gory a kurtke chce na spacery z malym bo w moim plaszczu jest dosc zimno i nie ma kaptura niby puchowy ale jakis do kituno ale co ja zrobie jak w kazdym modelu co obecnie jest wygladam jak debil jedynie kurtki dla dzieci sa na mnie ale ciezko z rozmiarem na 164 bo raczej wykupioneto jak mierzylam taka wsciekle rozowa to nawet Szymek powiedzial mama hrum hrum i mial racje swinka pigi no i co nieby gdansk niby duze miasto w sklepie wielkie g... jak na taka gruche jak ja

A kupujecie coś na "ciuchach"?Ja juz nie pamiętam kiedy kupiłlam coś nowego,nie licząc bielizny oczywiście.
Gdy jest dzień przed dostawa towar jest najtańszy i ostatnio za jeansy,spódnice sztruksowa,bezrękawnik i spodnie w kant z materiału czerwone zapłaciłam 10zl!
kupilam sobie tez kiedyz kozaki skórzane brązowe z clarks'a nówki sztuki.ale na wszelki wypadek pzretarlam je od środka octem iteraz caly czas w nich smigam.Zaplacilam 7.60zl.:tak:

A kupujecie coś na "ciuchach"?Ja juz nie pamiętam kiedy kupiłlam coś nowego,nie licząc bielizny oczywiście.
Gdy jest dzień przed dostawa towar jest najtańszy i ostatnio za jeansy,spódnice sztruksowa,bezrękawnik i spodnie w kant z materiału czerwone zapłaciłam 10zl!
kupilam sobie tez kiedyz kozaki skórzane brązowe z clarks'a nówki sztuki.ale na wszelki wypadek pzretarlam je od środka octem iteraz caly czas w nich smigam.Zaplacilam 7.60zl.:tak:

Ja kupuję.
Czasem z takich "łowów' niezłe rzeczy przynosiłam.
Z reszta wiem,ze niektóre dziewczyny też.
No i zakupy rzeczy używanych na allegro.:tak:

reklama
Do góry