reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
Wiecie co, kupiłam sobie dziś czapkę w Makro - ja, która nigdy czapek nie nosi, bo w każdej wyglądam idiotycznie. Ale ta nie ciśnie mnie w głowę tak jak wszystkie inne, więc się skusiłam, bo zimno jak cholera na dworzu.

Kasiu,ja też zakupiłam sobie czapeczke i ostatnio jak bawilismy sie na sniegu,to nawet ja założyłam:tak:.Super cieplutko mi było:-D

To może mi polecicie jakiś sprawdzony odtwarzacz DVD;-) Bo od jakiegoś czasu szukam i czytam, i się zdecydować nie mogę:-p
proponuje zbytnio nie wymyślać i nie kupować tego mega z najwyższej półki cenowej bo zazwyczaj one nie potrafią odczytać każdej płyty.my mamy LG jako prezent śluby i kosztowało 300zł dwa lata temu no i jest super naprawdę czyta każdą płytę.
ale sąsiadka kupiła jakieś za 90zł i też wszystko czyta/

Tomek kupił w Makro patelnię Steinbacha z granitową powłoką. Muszę Wam powiedzieć, że naprawdę super patelnia, elegancko się na niej piecze nawet z minimalną ilością tłuszczu, nic nie przywiera, można też piec zupełnie bez tłuszczu, ale ja jeszcze nie próbowałam. Chciałam Wam pokazać jaką mamy, ale nie znalazłam takiej w necie, znalazłam podobną na Allegro, tylko nasza wzór granitowy ma i wewnątrz i na zewnątrz patelni, no i nasza była tańsza (60 zł)
PATELNIA Granitowa VINZER 28 cm + pokrywa INDUKCJA (530186758) - Aukcje internetowe Allegro
acha, nasza była kupiona bez pokrywki, bo my mieliśmy już taką szklaną pokrywę w domu.

reklama
Do góry