reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::ninja2:
ale naprawdę polecam tym co marzą się fajne rzęsy można się w nich kąpać opalać pływać nurkowac wszystko na maxa.ja mam je przwie 3 tygodnie i są extra.
no i tuszu nie muszę używać choć można!!!!!!!!!!!!!! pewnie na sylwka sobie machnę dla mega efektu.

reklama
a co do tuszu to chyba indywidualna sprawa serio.każda ma inne rzęsy.mi najlepiej pasowach z loreala lash architekt czy jakoś tak czarny a natomiast mojeje mamie zdecydowanie Max Factor 2000calorii a ostatnio na wolnocłowym kupiłam sobie z lamcoma jakiś hipnozujący czy jakoś tak i mega kicz :-( więc zrobiłam rzęsy:-D powód dobry prawda.

dla chętnych z Trójmiasta podam namiary.

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::ninja2:
ale naprawdę polecam tym co marzą się fajne rzęsy można się w nich kąpać opalać pływać nurkowac wszystko na maxa.ja mam je przwie 3 tygodnie i są extra.
no i tuszu nie muszę używać choć można!!!!!!!!!!!!!! pewnie na sylwka sobie machnę dla mega efektu.

Karola a ile takie cos cię kosztowało?Robiłas to u kosmetyczki ? efekt zniewalający, pięknie

a tuszy używam define a lasch maybelline i jestem zadowolona :) fajnie wydłuza :tak:

Karolcia rewelacja - wyglądasz super:tak: Piękne rzęsiska i w ogóle śliczna z Ciebie kobietka :-)
Co do tuszu - ja używam Max Factor 2000 Calories Dramatic Look czy jakoś tak i lubię też L'oreal Volumise x3 czy coś podobnego. Inne jakoś nie bardzo mi podchodzą.

Karola a ile takie cos cię kosztowało?Robiłas to u kosmetyczki ? efekt zniewalający, pięknie

a tuszy używam define a lasch maybelline i jestem zadowolona :) fajnie wydłuza :tak:
pierwsze przyklejenie rzęs 270zł 2 godziny do jednego oka przykleje się 100 włosków.dopełnienia 100-150zł zależy jak komu rzęsy wypadają. bo każdy włosek przyklejony jest do Twojej rzęsy.

reklama
Do góry