reklama
Gosia!!!
Zaciekawiona BB
Dziewczyny z UK mam pytanie i wielką prośbę o odpowiedź. Czy spotkałyście się u was z wózkiem mamas&papas MYLO ? W Polsce jest tylko na stronie dystrybutora i jest strasznie drogi. Jestem ciekawa jak cenowo jest bezpośrednio z UK. Jeśli to nie problem to byłabym wdzięczna o pomoc.
EmiliaM
Fanka BB :)
Gosia taki wozek kosztuje 595 funtow ( sama spacerowka) do tego jakbys miala dokupic gondole to dodatkowe 200 funtow. Masz tutaj linka Mylo - Mamas & Papas
Super zakupki dziewczyny, ja tez dzisiaj kupilam sweterek taki slodziutki.. maz sie krzywi bo mu obiecalam ze najpierw zobacze co od siostry dostane i potem bede kupowac co mi potrzebne.. ale sie nie moglam oprzec, do tego sweterek byl na wyprzedarzy za 4.50 funta. Potem jakies zdjecie wkleje
Super zakupki dziewczyny, ja tez dzisiaj kupilam sweterek taki slodziutki.. maz sie krzywi bo mu obiecalam ze najpierw zobacze co od siostry dostane i potem bede kupowac co mi potrzebne.. ale sie nie moglam oprzec, do tego sweterek byl na wyprzedarzy za 4.50 funta. Potem jakies zdjecie wkleje
Gosia!!!
Zaciekawiona BB
EmiliaM Baaardzo dziękuję za ta szybciutką odpowiedź. Niestety cena jest taka jak u nas. Szkoda, bo bardzo mi się spodobał. Trzeba szukać dalej.
Gosia jeśli chcesz wózek Mylo to z całego serca odradzam. Mam go w swoim sklepieinternetowym i sprzedałam ich trochę niestety 80% z nich wraca do naprawy i to już po miesiącu dwóch od zakupu. Jedyny serwis tych wózków jest w uk więc jak sie domyślasz odesłanie tego wózka plus naprawa itd to sie równa brak wózka przez ok 6-8 tygodni. Generalnie masakra. Najgorsze jest to ze naprawione wózki wracały do naprawy po kolejnych dwóch miesiącach. Chyba jedyny wózek jaki wypuścił mamas & papas który jest aż tak awaryjny.
Gosia!!!
Zaciekawiona BB
sylvanas bardzo Ci dziękuję za opinię! Mylo jest za drogi, ale tak mi się spodobał, że nie mogłam ceny przerzałować. A skoro jest awaryjny to dziękuję bardzo. Nie chcę takiego.
A SOLA jest w porządku?
A SOLA jest w porządku?
Gosia sola jest warta polecenia. Sama sie na nią w końcu zdecydowałam w listopadzie maja sie pojawić nowe kolorki więc ja jeszcze z zakupem poczekam bo te stare przecenią a może któryś z nowych mi sie spodoba
Tylko ze ja sole będę kupować bez gondolki. Bo przy tym wózku jest zbędna. Spacerowka rozkłada sie do plaskiego, ma głęboka budke a spiworek ochroni malucha przed chlodem. Mojego synka rodzilam w lutym a w w kwietniu on już ńie chciał jeździć w gondoli więc przesiedlismy sie na spacerówkę i wtedy był zadowolony.
Tylko ze ja sole będę kupować bez gondolki. Bo przy tym wózku jest zbędna. Spacerowka rozkłada sie do plaskiego, ma głęboka budke a spiworek ochroni malucha przed chlodem. Mojego synka rodzilam w lutym a w w kwietniu on już ńie chciał jeździć w gondoli więc przesiedlismy sie na spacerówkę i wtedy był zadowolony.
reklama
Gosia!!!
Zaciekawiona BB
Sylvanas dziękuję jeszcze raz za informacje. To pewnie i ja się zdecyduję na SOLA. Pewni jesteśmy kupna fotelika Cybex a właśnie na tym wózku będzie go można zamontować. I jest bardzo ładny i funkcjonalny. Ciekawa sprawa z tą gondolą, bo kosztuje ona dużo, a to prawda, że dzieci się ,,przeprowadzają" do spacerówek szybciutko.