reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

reklama
Hej dziewczyny!

W końcu i ja zawitałam na ten watek, a to dlatego, że wreszcie zaczęłam kompletować ubranka dla naszego maluszka. Nic szczególnego. Kupuję coś, jak mi wejdzie w rękę i uzbierało się już troszkę, więc skoro wszyscy się chwalą, to ja też:-p

Póki co kupuje rozmiar od 0-1 miesiąca, albo do 3,5 kg. Tutaj w uk jest taka rozmiarówka. Brakuje mi bodziaków i pajacyków bawełnianych. Kombinezonik mam upatrzony. Śpioszków w kolorach innych niż róż mam troszkę po dziewczynkach. Pewnie jeszcze i tak sporo nakupuję, bo ja nie umiem omijać stoisk dziecinnych:zawstydzona/y::-) Na razie większość w kolorze blue:cool2:

Przepraszam z góry za kiepską jakość zdjęć, ale robiłam telefonem:sorry2:

2mrb1xe.jpg
fx8jv5.jpg
2eyw65f.jpg
2r4j31g.jpg
f2rbxy.jpg
34rdamx.jpg
2h3vecl.jpg
flbyu9.jpg

Magda_z_uk ubranka słodziutkie, mojemu maluszkowi kupiłam taką samą czapeczkę białą (ostatnio dokupiłam jeszcze taką brązową, skarpetki zielone i ten pajacyk z myszką miki , a ostatnio kupiłam przewijak z wanienką, huśtawkę elektryczną i wkońcu komodę żeby pomiescić te wszystkie ubranka dziś czeka mnie składanie jej ) zostało mi jeszcze łóżeczko, kosmetyki, pampersy i rzeczy dla mnie

Magda z uk - przepiękne te ciuszki.. a skarpetki hipopotamki słodziachne na maxa! muszę też wyposażyć się w czapeczki i skarpetki bo na razie same ciuszki kompletuje ;-)
niebieska81 gratuluję zakupów i powodzenia w składaniu komody - bo czasami to wyczyn nie z tej ziemi :-) i czekamy na fotki :-)

magda ubranka przecudne! i jak dla mnie wygrywaja skarpetki z żabolami :) super są!

ja może też w końcu wrzuce dzisiaj zdjęcia ubranek i brzuszka o ile wezme sie za naladowanie aparatu, bo jakos ciezko mi to idzie :))

niebieskaa81 powodzenia w składaniu komody, gratuluje zakupów!

Kurcze ale znowu cudne rzeczy upolowałyście. a ja dalej nic nie kupiłam, na początku października coś zacznę kupować na razie trochę się rozglądam.

Magda_z_uk skarpetunie prześliczne :rofl2:

niebieska81 wstaw zdjęcia :-D

green flower ja praktycznie nic nie kupiłam oprócz wózka i wanienki. W październiku trzeba się za to zabrać.

reklama
Do góry