reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

reklama
Hej dziewczyny!

W końcu i ja zawitałam na ten watek, a to dlatego, że wreszcie zaczęłam kompletować ubranka dla naszego maluszka. Nic szczególnego. Kupuję coś, jak mi wejdzie w rękę i uzbierało się już troszkę, więc skoro wszyscy się chwalą, to ja też:-p

Póki co kupuje rozmiar od 0-1 miesiąca, albo do 3,5 kg. Tutaj w uk jest taka rozmiarówka. Brakuje mi bodziaków i pajacyków bawełnianych. Kombinezonik mam upatrzony. Śpioszków w kolorach innych niż róż mam troszkę po dziewczynkach. Pewnie jeszcze i tak sporo nakupuję, bo ja nie umiem omijać stoisk dziecinnych:zawstydzona/y::-) Na razie większość w kolorze blue:cool2:

Przepraszam z góry za kiepską jakość zdjęć, ale robiłam telefonem:sorry2:

2mrb1xe.jpg
fx8jv5.jpg
2eyw65f.jpg
2r4j31g.jpg
f2rbxy.jpg
34rdamx.jpg
2h3vecl.jpg
flbyu9.jpg

Magda_z_uk ubranka słodziutkie, mojemu maluszkowi kupiłam taką samą czapeczkę białą (ostatnio dokupiłam jeszcze taką brązową, skarpetki zielone i ten pajacyk z myszką miki , a ostatnio kupiłam przewijak z wanienką, huśtawkę elektryczną i wkońcu komodę żeby pomiescić te wszystkie ubranka dziś czeka mnie składanie jej ) zostało mi jeszcze łóżeczko, kosmetyki, pampersy i rzeczy dla mnie

Magda z uk - przepiękne te ciuszki.. a skarpetki hipopotamki słodziachne na maxa! muszę też wyposażyć się w czapeczki i skarpetki bo na razie same ciuszki kompletuje ;-)
niebieska81 gratuluję zakupów i powodzenia w składaniu komody - bo czasami to wyczyn nie z tej ziemi :-) i czekamy na fotki :-)

magda ubranka przecudne! i jak dla mnie wygrywaja skarpetki z żabolami :) super są!

ja może też w końcu wrzuce dzisiaj zdjęcia ubranek i brzuszka o ile wezme sie za naladowanie aparatu, bo jakos ciezko mi to idzie :))

niebieskaa81 powodzenia w składaniu komody, gratuluje zakupów!

Kurcze ale znowu cudne rzeczy upolowałyście. a ja dalej nic nie kupiłam, na początku października coś zacznę kupować na razie trochę się rozglądam.

Magda_z_uk skarpetunie prześliczne :rofl2:

niebieska81 wstaw zdjęcia :-D

green flower ja praktycznie nic nie kupiłam oprócz wózka i wanienki. W październiku trzeba się za to zabrać.

reklama
Do góry