reklama
-caroline-
Fanka BB :)
Marta87 ale piękne te bodziaki !!! ja też uwielbiam Dumbo.. szkoda że u mnie w tesco nie ma takich słodziaków.. tylko jakieś zwykłe są .. ale już zaczynają się wyprzedaże -30% :-)
Marta87 przesliczne te bodziaczki! cudne!
Wiecie co, moj to jakis dziwny jest, bo on na przyklad nie lubi kubusia puchatka i mam kategoryczny zakaz kupowania czegos z kubusiem, a tutaj to wiekszosc rzeczy dla maluszkow jest z kubusiem, nie chodzi mi o ciuszki ale inne duperelki. Za dumbo chyba tez nie przepadal... oj bedzie ciezko
Wiecie co, moj to jakis dziwny jest, bo on na przyklad nie lubi kubusia puchatka i mam kategoryczny zakaz kupowania czegos z kubusiem, a tutaj to wiekszosc rzeczy dla maluszkow jest z kubusiem, nie chodzi mi o ciuszki ale inne duperelki. Za dumbo chyba tez nie przepadal... oj bedzie ciezko
EmiliaM
Aninek ja w sumie z jakiegos powodu tez nie lubie ciuszkow z Kubusiem.. nawet niewiem dlaczego, nigdy nic dla synka nie kupilam z Kubusiem.. hehe..
Jak juz pisalam na glownym, dzisiaj dokonalam pierwszego zakupu dla naszej myszki.. zestawik byl na wyprzedazy za 5 funciakow takze taniocha a naprawde fajnej jest jakosci.
Jak juz pisalam na glownym, dzisiaj dokonalam pierwszego zakupu dla naszej myszki.. zestawik byl na wyprzedazy za 5 funciakow takze taniocha a naprawde fajnej jest jakosci.
monika2222
Zaangażowana w BB
-caroline-
EmiliaM śliczniusi komplecik uwielbiam jak wrzucacie zdjęcia tych malusich ubranek sama osobiście każdego wieczorka siadam i oglądam po raz chyba setny zakupy dla naszej pociechy :-)
Monika2222 ale fajowe łóżeczko - przesłodkie na allegro zamawiałaś czy w sklepie ? i powodzenia w składaniu bo przy tym zawsze dużo zabawy jest :-)
Monika2222 ale fajowe łóżeczko - przesłodkie na allegro zamawiałaś czy w sklepie ? i powodzenia w składaniu bo przy tym zawsze dużo zabawy jest :-)
monika2222
Zaangażowana w BB
Łóżeczko kupowałam w hurtowni w Olsztynie, ale jest np. w tym sklepie: Łóżeczko . Polecam, bo łóżeczko jest bardzo stabilne i solidne . Producentem jest firma Piętrus .
dziękuję co prawda zauważyłam dopiero,że nie ma szuflady...ale może da się jakoś ją dorobić...ale bardzo dziękuję za namiar
reklama
green flower