reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

reklama
monika2222 super ciuszki :-) takie łowy są najlepsze bo za małą kaskę można naprawdę super ciuszki upolować :-) a udało ci się rewelacyjne ciuszki kupić ;-) czekamy na wrażenia po otworzeniu paczki :-)
filikat wooow.. podziwiam za to łóżeczko... uwielbiam wszystko co robione własnoręcznie na zamówienie :-) łóżeczko musi być mega solidne bo na takie nawet wygląda ;-)

I ja tez musze sie pochwalic pierwszymi zakupami:) wylicytowalam zestaw ciuszków na allegro i w tk maxx upolowałam zestawik za 35zł....skarpetki w H&M to już tam z radości kupiłam....ze dziewczynka:)
~MEGA PAKA córcia 0-6m~43szt~KOMBINEZON~jak NOWE!~ (2603392954) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
2012-09-13 20.05.30-2.jpg2012-09-08 18.41.46.jpg

martinek ale cudeńka upolowałaś :D też patrzę na jakąś pakę ale póki co obserwuje :-)
dotka85 jakie piękne te ciuszki :) my z mężem nastawialiśmy się przed poznaniem płci bardziej na synka.. ale teraz jak wiem że córeczka to jak widzę różowe to się rozpływam .. chociaż oczywiście nic w nadmiarze nie jest zdrowe więc dużo uniwersalnych też mam :-)

"Moje" ubranka doszły- są rewelacyjne :))). Poza tym dostałam wiele od koleżanki i nasze dziecko ma już chyba więcej ciuchów niż ja :D.
Martinek śliczne ciuszki upolowałaś :).
Dotka słodkie te kompleciki :).

reklama
Do góry