reklama
dotka85
Fanka BB :)
Dziewczyny dla zainteresowanych w Rossmanie jest teraz promocja na pieluszki pampers new baby rozmiar 1 43 sztyki za 17,59 wiec wychodzi 41gr za pieluszke, a normalnie ponad 50 gr wiec sie oplaca
super zakupki robicie, ja wanienke mam najzwyklejsza po bratanicy
Aninek zabawki fajne i tanio a z ta bluzka to fuksa mialas
ja od dzis wreszcie na zwolnieniu
super zakupki robicie, ja wanienke mam najzwyklejsza po bratanicy
Aninek zabawki fajne i tanio a z ta bluzka to fuksa mialas
ja od dzis wreszcie na zwolnieniu
Czarni
matka wariatka :D
No na razie kurierów mam z głowy wczoraj dodarły wieczorem butelki a dziś koszule i powiem wam że za takie małe pieniadze a koszule na prawdę fajne
wiec jutro torba pójdzie do pakowania dziś kupie sobie kapcie jeszcze i spokój
wiec jutro torba pójdzie do pakowania dziś kupie sobie kapcie jeszcze i spokój
za oknem zima po sklepach nie chce mi sie lazic wiec zaszalalam z zakupami na necie
Piękna POŚCIEL DLA DZIECI 120x90 do łożeczka 100%B (2813434284) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ŚNIEŻNOBIAŁE 70x80 PIELUSZKI TETROWE ATEST TETRA (2813422452) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Śliczne okrycie kąpielowe z kapturem Promocja (2834560055) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Podkłady PODKŁAD na łóżko do przewijania Tanio (2813442839) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Prześcieradło frotte z gumką 120x60 do łóżeczka (2841830665) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Antyalergiczne wypełnienie kołdra poduszka 135x100 (2841830658) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i narazie na tym koniec.sobie jeszcze tylko musze dokupic wkladki laktacyjne,majtuchy do szpitala i ...jak sie cos przypomni;-)
Piękna POŚCIEL DLA DZIECI 120x90 do łożeczka 100%B (2813434284) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ŚNIEŻNOBIAŁE 70x80 PIELUSZKI TETROWE ATEST TETRA (2813422452) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Śliczne okrycie kąpielowe z kapturem Promocja (2834560055) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Podkłady PODKŁAD na łóżko do przewijania Tanio (2813442839) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Prześcieradło frotte z gumką 120x60 do łóżeczka (2841830665) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Antyalergiczne wypełnienie kołdra poduszka 135x100 (2841830658) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i narazie na tym koniec.sobie jeszcze tylko musze dokupic wkladki laktacyjne,majtuchy do szpitala i ...jak sie cos przypomni;-)
Czarni
śliczne ale nie wiem czy zauważyłaś ale zakupiłaś dosyć niestandardowy komplet wypełnienia do łóżeczka.. i ta pościel może być za mała...
Czarni
po to tu jesteśmy najlepiej popraw zamówienie kołderki
kolderka zamowilam na 135 bo juz mam kilka kompletow poscieli na ten rozmiar,troche duza ale trudno...
a dzis przyszla torba do wozka,ktora zamowilam w pon.Bardzo fajna
http://allegro.pl/torba-spacerowa-do-wozka-mata-my-baby-i2817743805.html
a dzis przyszla torba do wozka,ktora zamowilam w pon.Bardzo fajna
http://allegro.pl/torba-spacerowa-do-wozka-mata-my-baby-i2817743805.html
Ostatnia edycja:
reklama